Με μια περιβολή που μαγνητίζει, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το ελκυστικό 4C σε ρόλο Safety Car.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με μια περιβολή που μαγνητίζει, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το ελκυστικό 4C σε ρόλο Safety Car.

H Alfa Romeo 4C σε ρόλο Safety Car

5.137 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2013)

Η Alfa Romeo αποκάλυψε το 4C σε ρόλο «Αυτοκινήτου Ασφαλείας», το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM Superbike αυτό το Σαββατοκύριακο.

Με μια περιβολή που μαγνητίζει, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε το ελκυστικό 4C σε ρόλο Safety Car. Η παρθενική του εμφάνιση θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας FIM Superbike. Η διαφορά με το «απλό» μοντέλο είναι κυρίως στην εξωτερική του εμφάνιση, αφού το μοναδικό μοντέλο θα διαθέτει λευκή και κόκκινη απόχρωση, ενώ με μια πράσινη ρίγα τοποθετημένη κατά μήκος του αμαξώματος σχηματίζεται η ιταλική σημαία.
Μηχανολογικά, οι ιθύνοντες θεωρούν επαρκές το μηχανικό σύνολο που φοράει από το εργοστάσιο, αφού ο 1,75 λτ κινητήρας των 240 ίππων είναι αρκετός για να κρατήσει τον ρυθμό των μοτοσικλετών. Το μοτέρ συνδυάζεται με ένα διπλού συμπλέκτη κιβώτιο, επιτρέποντας στην «Ιταλίδα» να επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,5 δλ., ενώ η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.
Σύμφωνα, με τον επικεφαλής της Alfa Romeo Αγγλίας, Damien Dally, η ιταλική φίρμα είναι περήφανη για αυτή τη συνεργασία (με το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM Superbike) που μετράει 7 χρόνια μέχρι και σήμερα, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός πως είναι «φανταστικό να παρουσιαστεί αυτό το εξαιρετικό μοντέλο για δεύτερη φορά μπροστά στο φανατικό κοινό του».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw