Η SEAT συνεχίζει την παράδοσή της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με το νέο SEAT Leon Eurocup, διοργανώνοντας για το 2014 ένα πρωτάθλημα ενιαίου τύπου για ιδιώτες αγωνιζόμενους.

Η SEAT συνεχίζει την παράδοσή της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με το νέο SEAT Leon Eurocup, διοργανώνοντας για το 2014 ένα πρωτάθλημα ενιαίου τύπου για ιδιώτες αγωνιζόμενους.

To SEAT Leon Cup Racer στο «Ενιαίο»

5.003 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2013)

Η SEAT ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Ενιαίου Τύπου Leon Eurocup για το 2014, σε έξι αγωνιστικά Σαββατοκύριακα σε έξι ευρωπαϊκές χώρες, με το νέο Leon Cup Racer.

Η SEAT συνεχίζει την παράδοσή της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με το νέο SEAT Leon Eurocup, διοργανώνοντας για το 2014 ένα πρωτάθλημα ενιαίου τύπου για ιδιώτες αγωνιζόμενους. Έτσι λοιπόν, το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε έξι αγωνιστικά Σαββατοκύριακα σε έξι ευρωπαϊκές χώρες, με ελκυστικά χρηματικά έπαθλα και το νέο SEAT Leon Cup Racer των 330 ίππους και 400 Nm ροπής. Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων θα οριστεί τις προσεχείς εβδομάδες. Κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο θα διαρκεί από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή και θα περιλαμβάνει δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών και δύο αγώνες.Επιπλέον, επισημαίνεται ότι το 2008 και 2009, το Leon κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο του WTCC για τη SEAT Sport, ενώ τα SEAT Leon Supercopa και Eurocup συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή Ενιαία Πρωταθλήματα. Το πρωτάθλημα Supercopa διεξήχθη από το 2003 έως το 2013 σε 8 συνολικά χώρες και το προηγούμενο Eurocup από το 2008 έως το 2010 σε 9 χώρες.Όσον αφορά το Leon Cup Racer, εφοδιάζεται με έναν 2λιτρο, 4κύλινδρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα με μέγιστη ισχύ 330 ίππων και ροπή 400Nm. Η μετάδοση ισχύος στον εμπρός άξονα γίνεται από ένα 6τάχυτο κιβώτιο DSG διπλού συμπλέκτη με χειριστήρια στο τιμόνι που συνδυάζεται με ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό. Τέλος, η πρώτη εκτίμηση τιμής για το Leon Cup Racer έχει ήδη οριστεί στο ποσό των 70.000 ευρώ (προ ΦΠΑ), ενώ οι πρώτες επίσημες παραγγελίες για το Cup Racer μπορούν να γίνουν δεκτές από τα τέλη Νοεμβρίου. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center