Το αγωνιστικό μοντέλο i20 αποκαλύφθηκε από τον Thierry Neuville.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το αγωνιστικό μοντέλο i20 αποκαλύφθηκε από τον Thierry Neuville.

Hyundai i20 WRC & «Ν» μοντέλα

8.615 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2013)

H Hyundai παρουσίασε σε μια special εκδήλωση στη Φρανκφούρτη το i20, με το οποίο η φίρμα θα συμμετέχει στο WRC το 2014, ενώ –παράλληλα- ανακοίνωσε και μια νέα σειρά, πιο δυναμικών μοντέλων «Ν».

Πριν λίγο καιρό, η Hyundai είχε ανακοινώσει ότι θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, με τη φίρμα να ετοιμάζει ένα αγωνιστικό i20, το οποίο πληροί τις προδιαγραφές του WRC. Έτσι λοιπόν, αφού η συγκεκριμένη αυτοκινητοβιομηχανία διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία και τεχνολογία, κατασκεύασε και παρουσίασε -σε event που πραγματοποιήθηκε στη Φρανκφούρτη- το i20 που θα συμμετέχει στο WRC από το επόμενο έτος.
Το αγωνιστικό μοντέλο i20 αποκαλύφθηκε από τον Thierry Neuville, ο οποίος αποτελεί και τον «αρχηγό» της ομάδας. Επίσης, ο Juho Hanninen, θα βρίσκεται στο δεύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο, ενώ μέλη της ομάδας Hyundai Shell World Rally είναι και οι Dani Sordo και Chris Atkinson, που θα πάρουν μέρος σε λίγους αγώνες του 2014.
Παράλληλα στο γερμανικό event, η Hyundai ανακοίνωσε το λανσάρισμα μίας νέας σειράς –πιο δυναμικών μοντέλων παραγωγής της- με την ονομασία «Ν». Η ονομασία επιλέχθηκε ως αναφορά στο τεχνικό κέντρο της εταιρείας που βρίσκεται στο Namyang, στη Νότια Κορέα, ωστόσο τα κεντρικά του αγωνιστικού τμήματος WRC είναι κοντά στη Φρανκφούρτη, στο Alzenau.
Όσον αφορά στη νέα σειρά των «Ν» μοντέλων, το πρώτο αυτοκίνητο που θα λανσαριστεί το 2015 με το συγκεκριμένο αρχίγραμμα θα είναι το i20, ενώ θα ακολουθήσουν τα Genesis Coupe και Veloster Turbo.

To i20 WRC σε κατάσταση δοκιμών, πριν  την επίσημη παρουσίαση.

To i20 WRC σε κατάσταση δοκιμών, πριν την επίσημη παρουσίαση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto