Ο Maurizio Arrivabene έθεσε τους όρους για την παραμονή του Kimi Raikkonen στη Ferrari

Ο Maurizio Arrivabene έθεσε τους όρους για την παραμονή του Kimi Raikkonen στη Ferrari

Τα βρίσκουν Arrivabene-Raikkonen;

2.992 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2015)

Μπορεί ο Maurizio Arrivabene να τα έχωσε άσχημα στον Kimi Raikkonen, όμως φαίνεται να βάζει νερό στο κρασί του σχετικά με την παραμονή του Φινλανδού στην «Σκουντερία».

Μπορεί ο Maurizio Arrivabene να τα έχωσε άσχημα στον Kimi Raikkonen, όμως φαίνεται να βάζει νερό στο κρασί του σχετικά με την παραμονή του Φινλανδού στην «Σκουντερία», αρκεί βέβαια να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί.
«Επικεντρώνομαι στους οδηγούς που έχουμε και ξέρω πως αν χρειαστεί θα βρούμε πολλούς διαθέσιμους οδηγούς να βρεθούν πίσω από το τιμόνι της Ferrari. Δεν είναι πρόβλημα αυτό. Όμως αυτό που εμείς θέλουμε, είναι να δουλεύουμε καλά με τους οδηγούς που έχουμε και να πετυχαίνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Έτσι και με τον Kimi. Όπως έχω ήδη πει, το αν θα επεκταθεί η συνεργασία μας εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Αν πετύχει τους στόχους που του έχω θέσει, γιατί να μη του δώσουμε ένα νέο συμβόλαιο;», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας της Ferrari.
«Πρέπει να αποδίδει καλά, να μας χαρίζει βαθμούς. Είμαστε μία ομάδα με μεγάλη κληρονομιά. Για τον Enzo Ferrari, το πρωτάθλημα κατασκευαστών είχε πάντα μεγαλύτερη αξία από εκείνο των οδηγών. Έτσι λοιπόν, είναι και για εμάς πολύ σημαντικό. Για να το κατακτήσεις, πρέπει να αποδίδουν τα μέγιστα και οι δύο οδηγοί. Ήμουν ξεκάθαρος με τον Kimi και το ξέρει καλά, πως όσο περισσότερους βαθμούς συνεισφέρει στη συνολική μας συγκομιδή, τόσο αυξάνει τις πιθανότητές του να παραμείνει στη Ferrari και το 2016», συμπλήρωσε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center