H ισχύς του πηγάζει από έναν υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 2,0 λίτρων με πρόγραμμα εγκαφάλου Life Racing απόδοσης 350 ίππων.

Το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο έκανε το Ηyundai i30 N TCR.

Οι οδηγοί θα είναι οι Michael Lewis και Mark Wilkens.

To Hyundai i30 N TCR

2.916 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2018)

Με 2λιτρο μοτέρ απόδοσης 350 ίππων και πλήθος νέου αγωνιστικού εξοπλισμού έκανε ντεμπούτο το Hyundai i30 N TCR.

Το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Σικάγο έκανε το Ηyundai i30 N TCR, λίγο πριν τρέξει στο φετινό πρωτάθλημα Pirelli World Challenge Touring Car Racing μέσω της ομάδας Bryan Herta Autosport.

Σε σχέση με το εργοστασιακό i30 N, το αγωνιστικό μοντέλο λαμβάνει widebody kit, καπό με εισαγωγείς αέρα για την καλύτερη ψύξη του μηχανικού συνόλου, σπορτίφ εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, μια επιβλητική πίσω αεροτομή και 18άρες ζάντες Braid. Από την καμπίνα όπως είναι λογικό, έχουν αφαιρεθεί όλα τα περιττά ώστε να μειωθεί το βάρος του αυτοκινήτου. Από την άλλη πλευρά, έχει προστεθεί roll cage, αγωνιστικά καθίσματα Sabelt, νέο τιμόνι και σύστημα αντιμετώπισης φωτιάς Lifeline.
 
H ισχύς του πηγάζει από έναν υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 2,0 λίτρων με πρόγραμμα εγκαφάλου Life Racing απόδοσης 350 ίππων, σε συνεργασία με 6τάχυτο σειριακό κιβώτιο. Για τον καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου, η Hyundai έχει δώσει στο μοντέλο προσαρμοζόμενη ανάρτηση και νέο ισχυρότερο σύστημα φρένων.

Οι οδηγοί θα είναι οι Michael Lewis και Mark Wilkens, ενώ ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Hyundai στην Αμερική, κ. Dean Evans φάνηκε ενθουσιασμένος για την συμμετοχή του μοντέλου στο πρωτάθλημα Pirelli World Challenge Touring Car Racing.

Toyota
moto