" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  15/2/2007

Έτοιμη η ομάδα WTCC της Seat

Διαβάστηκε από 4372 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/2/2007
Την ομάδα με την οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού (WTCC) τη νέα σεζόν παρουσίασε η Seat. Μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε στο πρωτάθλημα των Κατασκευαστών το 2005 και τη δεύτερη το 2006 η ισπανική ομάδα ελπίζει ότι το 2007 θα είναι η χρονιά της.

Για να το πετύχει αυτό βέβαια η Seat «δούλεψε» αρκετά σκληρά κατά τη διάρκεια του περασμένου χειμώνα πραγματοποιώντας εκτεταμένα δοκιμαστικά με στόχο να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την απόδοση του Leon WTCC, το οποίο κατάφερε να κερδίσει το 2006 τρεις αγώνες.

Για τη νέα σεζόν η Seat έχει ετοιμάσει τέσσερα εργοστασιακά Leon στο τιμόνι των οποίων θα βρίσκονται οι Jordi Gené, Yvan Muller, Gabriele Tarquini και ο Μεξικανός Michel Jourdain. Ο τελευταίος αν και καινούριος σε αγώνες αυτού του είδους διαθέτει πλούσιο παλμαρέ με συμμετοχές στο IRL, Champ Cars και NASCAR.

H ισπανική εταιρεία θα υποστηρίζει με εργοαστασιακό εξοπλισmό και άλλες τρεις ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα (GR Asia, SEAT Italy και Exagon team) και από ό,τι φαίνεται έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κατακτήσει τον φετινό τίτλο.
Εκτός της Seat, στο WTCC λαμβάνουν επίσημα μέρος και οι Chevrolet, BMW και Alfa Romeo, ενώ ανεπίσημα συμμετέχουν και οι Honda, Peugeot και Toyota. Η σεζόν ξεκινά με τον αγώνα στην πόλη Curitiba της Βραζιλίας στις 10 Μαρτίου


περισσότερα »

SEAT - Τελευταία νέα

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Τελευταία νέα