WRC και φιλανθρωπία ...

WRC και φιλανθρωπία ...

(17/3/2009)

Οι οδηγοί της Ford στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι απέδειξαν ότι μπορούν να μυρίζονται τη … διασκέδαση, παρέχοντας την υποστήριξή τους στο Βρετανικό Φιλανθρωπικό Θεσμό Comic Relief και συγκεντρώνοντας χρήματα την Ημέρα της Κόκκινης Μύτης (Red Nose Day) κατά τη διάρκεια του Ράλι Κύπρου.

«Κάντε Κάτι Αστείο για Χρήματα» είναι το σλόγκαν του Comic Relief και οι οδηγοί της Ford, Mikko Hirvonen και Jari-Matti Latvala μπήκαν στο πνεύμα της ημέρας και προκάλεσαν γέλια φορώντας τις χαρακτηριστικές, πλαστικές κόκκινες μύτες του θεσμού, την πρώτη μέρα του τριήμερου ράλι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακόμα και τα Ford Focus RS World Rally Cars τους φορούσαν ειδικές, μαγνητικές κόκκινες μύτες, διασχίζοντας στους δρόμους του νησιού!

Όσο διαρκούσαν οι εργασίες service για τα Focus RS WRC, τα μέλη της ομάδας συμμετείχαν στο παιχνίδι των κλόουν, πείθοντας τους συναδέλφους τους στο service park στη Λεμεσό να φορέσουν μια κόκκινη μύτη για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στο Comic Relief με την επιστροφή της ομάδας στη Βρετανία.

Από το 1985, το Comic Relief, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, εμπνέει τη Βρετανία να διασκεδάζει, συγκεντρώνοντας, παράλληλα, χρήματα για να αλλάξουν οι ζωές των ανθρώπων. Τα χρήματα προσφέρονται για να βοηθήσουν τους φτωχούς, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τα άτομα με ειδικές ανάγκες να αλλάξουν τη ζωή τους σε όλη την Αφρική, στις πιο φτωχές χώρες του κόσμου αλλά και στη Βρετανία. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας του Comic Relief το 2007, συγκεντρώθηκαν πάνω από 67 εκατομμύρια αγγλικές λίρες.
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda