H Lexus φαίνεται να προχωράει το θέμα  του νέου Coupe μοντέλο, το οποίο εικάζεται να κυκλοφορήσει το 2013.

H Lexus φαίνεται να προχωράει το θέμα του νέου Coupe μοντέλο, το οποίο εικάζεται να κυκλοφορήσει το 2013.

Lexus GS Coupe το 2013;

(30/5/2012)

Πριν περίπου ένα χρόνο, φήμες είχαν διαρρεύσει για ένα νέο coupe της Lexus, το οποίο είναι πιθανό να κυκλοφορήσει το 2013 με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τη γκάμα της ιαπωνικής φίρμας.

Η Lexus φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να διευρύνει τη γκάμα της και να προχωρήσει στην κατασκευή ενός νέου Coupe μοντέλου της σειράς GS. Φήμες που διέρρευσαν πρόσφατα στο διαδίκτυο, θέλουν την ιαπωνική φίρμα να ολοκληρώνει το σχέδιό της μέχρι το 2013, όπου θα βρίσκεται πλέον έτοιμο προς πώληση.
Πολύ λίγα είναι τα στοιχεία που έχουμε προς το παρόν στη διάθεσή μας, ωστόσο το νέο μοντέλο θα συμπληρώνει το κενό που άφησε το SC 430 που σταμάτησε την παραγωγή του τον Ιούλιο του 2010 και βρίσκεται αντιμέτωπο στα Audi S5, BMW Σειρά 6 και τη Mercedes E-Class coupe.
Το λογικό της υπόθεσης, σχετικά με την κινητήρια δύναμη που θα χρησιμοποιεί το νέο coupe μοντέλο της Lexus, θα δανείζεται από τη σειρά της GS και συγκεκριμένα είναι πιθανό να εφοδιάζεται με τον κινητήρα του GS450h που αγγίζει τους 338 ίππους. Υπάρχουν και αρκετές εικασίες που θέλουν το μελλοντικό μοντέλο να διαθέτει έναν αναβαθμισμένο κινητήρα V10 των 4,8 λτ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN