Mια Κινεζική εταιρεία ενέργειας, καθώς και σύνολο εταιρειών από την Ιαπωνία ενδιαφέρονται να εξαγοράσουν τη Saab.

Mια Κινεζική εταιρεία ενέργειας, καθώς και σύνολο εταιρειών από την Ιαπωνία ενδιαφέρονται να εξαγοράσουν τη Saab.

Νέοι αγοραστές για τη Saab;

(30/5/2012)

Ο ευρωπαϊκός ειδικός τύπος αναφέρει ότι μια Κινεζική εταιρεία ενέργειας, καθώς και σύνολο εταιρειών από την Ιαπωνία ενδιαφέρονται να εξαγοράσουν τη Saab.

Πιο συγκεκριμένα, οι κύριες

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

εταιρείες του γκρούπ είναι η Sun Investment, μια Ιαπωνική εταιρεία πουειδικεύεται σε υψηλής τεχνολογίας περιβαλλοντικά έργα, και η National ModernEnergy Holdings Ltd. με έδρα το Hong Kong, η οποία κατασκευάζει καιεκμεταλλεύεται εργοστάσια παραγωγής ενέργειας.

Μάλιστα ο Mattias Bergman, αντιπρόσωποςτων εταιρειών χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Έχουμε καταθέσει την προσφορά μας,και επιθυμούμε να αγοράσουμε τη Saab και να κατασκευάζουμε αυτοκίνητα», και συνέχισε «Μαςενδιαφέρουν οι αξίες τις οποίες αντιπροσωπεύει η Saab, όπως οι καινοτομίες, καθώς και οι εγκαταστάσεις τηςπου είναι υψηλού επιπέδου».

Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος του ομίλου που δημιουργήθηκε από όλες τιςπαραπάνω εταιρείες για την αγορά της Saab, Karl-Erling Trogen, δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τηνπροσφορά τιμής, όμως αναφέρει ότι: «Το όνομα μας είναι National ElectricVehicle Sweden AB, όμως δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο για τις τεχνολογίεςμας, ακόμη».

Hyundai
4green