Η εικονιζόμενη ανανεωμένη Phantom παρουσιάστηκε στη Γενεύη, ενώ η νέα γενιά της θα λανσαριστεί το 2016, βασισμένη στη BMW Σειρά 7.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η εικονιζόμενη ανανεωμένη Phantom παρουσιάστηκε στη Γενεύη, ενώ η νέα γενιά της θα λανσαριστεί το 2016, βασισμένη στη BMW Σειρά 7.

Το 2016 η νέα Rolls-Royce Phantom

5.462 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2013)

Όπως ανακοινώθηκε, η νέα Rolls-Royce Phantom θα λανσαριστεί το 2016, σε sedan, coupe και cabrio έκδοση, ενώ φήμες αναφέρουν ότι θα βασιστεί στην επόμενη γενιά της BMW Σειρά 7.

Μετά την ανανεωμένη Rolls-Royce Phantom 2ης γενιάς, που ντεμπούταρε στη Γενεύη και γενικά την εμπορική πορεία δέκα ετών του μοντέλου, η αγγλική φίρμα πολυτελών λιμουζινών ετοιμάζει την ολοκαίνουργια Phantom, η οποία, όπως οι πληροφορίες επισημαίνουν, θα στηριχτεί στην επόμενη γενιά της BMW Σειρά 7.Πιο συγκεκριμένα, η επόμενη BMW Σειρά 7 θα ζυγίζει 204 κιλά λιγότερο από το προηγούμενο μοντέλο, χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονήματος και αλουμινίου, κάτι το οποίο θα αποτελέσει πρότυπο και για την καινούργια Phantom.Στο μηχανολογικό κομμάτι, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι, αλλά ο 6,75 λτ. κινητήρας V12, του υπάρχοντος μοντέλου είναι μια πιθανή λύση, ενώ, όπως όλα δείχνουν, θα είναι διαθέσιμο κι ένα σύστημα τετρακίνησης, που θα συνδυάζεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.Τέλος, σε πρώτη φάση θα δημιουργηθεί το κλασικό sedan, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί το 2016, μετά από δύο χρόνια θα υπάρξει και η coupe εκδοχή του, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει και η «ανοιχτή» έκδοση του νέου μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center