Η Porsche Macan θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Audi Q5, ενώ σχεδιαστικά θα υιοθετεί στοιχεία από την Cayenne.
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Porsche Macan θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Audi Q5, ενώ σχεδιαστικά θα υιοθετεί στοιχεία από την Cayenne.

Αντίστροφη μέτρηση για το Λος Αντζελες (update)

9.946 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2013)

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου στη πόλη των Αγγέλων ανοίγει τις πύλες του για το κοινό από τις 22 Νοεμβρίου ως την 1η Δεκεμβρίου και στο κατάλογο της Έκθεσης προστέθηκαν νέα μοντέλα, τα οποία και σας παρουσιάζουμε…

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρεμιέρα, αλλά από τότε που δημοσιεύσαμε το άρθρο, έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας περισσότερα στοιχεία και για άλλα hot μοντέλα που θα δούμε…
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η BMW θα διαθέτει στο περίπτερο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, τη νέα BMW Σειρά 4 στην υβριδική της εκδοχή.
Σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο supercar των 495 ίππων της Jaguar, το οποίο φαίνεται ότι θα είναι μια μείξη του C-X16 concept και της roadster έκδοσης.Mercedes S65 AMG & πιθανώς η SLS AMG 
Η νέα «εκρηκτική» S65 AMG, πολύ κοντά σχεδιαστικά με την S63 AMG, θα φέρει έναν πανίσχυρο 6λιτρο κινητήρα V12, ο οποίος θα αποδίδει, πιθανότατα, 630 ίππους.Επιπλέον, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την παρουσίαση της «πολλά υποσχόμενης» SLS, με τις φουτουριστικές «πινελιές» της.
Η Honda θα παρουσιάσει στο επερχόμενο Σαλόνι του Λος Αντζελες το νέο concept της, ένα ηλεκτρικό coupe με κυψέλες καυσίμου, που υιοθετεί φουτουριστικές γραμμές και αναμένεται να λανσαριστεί το 2015.
Η Subaru θα αποκαλύψει το νέο sedan WRX, που επιβεβαιώθηκε ότι θα φέρει ένα turbo 2λιτρο μοτέρ.Παράλληλα, στο επερχόμενο Σαλόνι θα κάνει ντεμπούτο κι η επόμενη γενιά του Subaru Legacy, η οποία φαίνεται να αποκτά περισσότερο δυναμισμό και σπορτίφ στοιχεία.
Audi Nanuk concept 
Το Nanuk έχει κατασκευαστεί από ίνες πολυμερούς άνθρακα κι αλουμίνιο, ενώ εφοδιάζεται από ένα «θηριώδη» 5λίτρο διπλό turbo V10 πετρελαιοκινητήρας TDI. Επίσης, διαθέτει κεραμικά φρένα με στοιχεία από ανθρακόνημα και μια ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, που επιτρέπει στον οδηγό να μεταβάλλει την απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος μεταξύ 30 χλστ. (η κατώτερη) και 40 χλστ. (η ανώτερη).
Η «ανοιχτή» BMW Σειρά 4 εμφανισιακά είναι πανομοιότυπη με την coupe έκδοση, εκτός από την μεταλλική ανοιγόμενη οροφή 3 τμημάτων. Ο χώρος αποσκευών έχει αυξηθεί κατά 20 λτ. σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, φτάνοντας συνολικά τα 370 λτ. Σε περίπτωση που η οροφή είναι όμως ανοιχτή, τότε ο χώρος φυσικά περιορίζεται και φτάνει τα 220 λτ. Επίσης, η νέα BMW Σειρά 4 Convertible εφοδιάζεται προς το παρόν με έναν 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 240 ίππους και 345 Nm ροπής.
Το νέο Escalade θα φέρει στο εμπρόσθιο μέρος τη χαρακτηριστική μεγάλη γρίλια της μάρκας, ενώ τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα θα είναι τεχνολογίας LED. Κάτω από το καπό του θα βρίσκεται ένας 6,2 λτ. V8 κινητήρας, που θα αποδίδει 420 ίππους και 623 Nm ροπής και θα συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
Το Jaguar C-X17 είναι ένα 5θυρο crossover με «διογκωμένα» πλαϊνά φτερά, απότομα κεκλιμένο παρμπρίζ μπροστά, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι το μοντέλο παραγωγής θα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και βασισμένο πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα PLA.
Επίσης, η Mercedes S63 AMG έγινε πιο ελαφριά κατά 100 κιλά από την προκάτοχο της, χάρη στο πρόγραμμα «AMG Performance», ενώ θα τροφοδοτείται από τον κορυφαίο 5,5 λτ. V8 biturbo βενζινοκινητήρα, που αποδίδει 585 ίππους και 900 Nm ροπής.
Γνωρίζουμε περίπου πώς θα είναι η εμφάνιση της επόμενης γενιάς ΜΙΝΙ, χάρη στο πρωτότυπο MINI Vision, το οποίο είχε παρουσιαστεί τον Ιούλιο, ενώ το σημαντικό είναι ότι το 3ης γενιάς hatchback θα διαθέτει δύο 1,5 λτ. 3κύλινδρους turbo κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με 134 (220 Nm ροπής) και 114 ίππους (270 Nm ροπής) αντίστοιχα.
Η Nissan αποφάσισε να διπλασιάσει τα μοντέλα Nismo για την επόμενη χρονιά, προσθέτοντας στη γκάμα των 370Z Nismo και Juke Nismo, το GT-R Nismo, καθώς και μια έκδοση RS για το Juke. Κάτω από το καπό του Nissan Juke Nismo RS θα βρίσκεται πιθανόν ο γνώριμος υπερτροφοδοτούμενος 1,6 λτ. κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 230 ίππους και σχεδόν 300 Nm ροπής.Τέλος, το GT-R Nismo θα είναι βασισμένο στο τρέχον μοντέλο, το οποίο εξοπλίζεται με έναν V6 3,8 λτ. διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα παράγει 545 ίππους.
Η «μικρή Cayenne» θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Audi Q5, αλλά λόγω της εκτεταμένης χρήσης του αλουμινίου θα ζυγίζει περίπου 130 κιλά λιγότερο από αυτό. Επιπροσθέτως, το νέο SUV θα διαθέτει μια καινούργια ανάρτηση, ενώ από την άλλη στο εσωτερικό θα υιοθετεί στοιχεία της 911 και της Panamera.Παράλληλα, η Porsche «άνοιξε» την 911 Turbo και την πιο «ενισχυμένη» S, ενώ οι roadster αναμένεται να «καλπάζουν» από αρχές του 2014, με 520 και 560 άλογα αντίστοιχα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto