Τι πρέπει να προσέξετε και να μην ξεχάσετε όταν αγοράζετε μεταχειρισμένο;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τι πρέπει να προσέξετε και να μην ξεχάσετε όταν αγοράζετε μεταχειρισμένο;

«Δεκτός κάθε έλεγχος»;

269.517 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2017)

Τη φράση αυτή τη συναντούμε συχνά σε αγγελίες μεταχειρισμένων, η οποία και εν μέρει, αποτελεί ένα εχέγγυο για την καλή κατάσταση του προς πώληση αυτοκινήτου...Τι ισχύει όμως στην πράξη;

...Στην πράξη ωστόσο και πριν την αγορά, ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να κάνει μόνος του κάποιους διεξοδικούς ελέγχους στο αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει, ώστε να σιγουρευτεί όσο το δυνατόν για το «άριστον» της κατάστασης.

Έλεγχος συστημάτων μετάδοσης και διεύθυνσης

Έλεγχος συστημάτων μετάδοσης και διεύθυνσης

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Tip
Καλό θα είναι ο έλεγχος που θα κάνετε στο μεταχειρισμένο, να γίνει συνοδεία κάποιου μηχανικού που εμπιστεύεστε, ο οποίος μπορεί ίσως να βρει και κάποιες «κρυφές βλάβες».

Ελέγξτε σωστά το μεταχειρισμένο που σας ενδιαφέρει
Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου δεν είναι εύκολη υπόθεση, αφού όσο και εάν σας διαβεβαιώνει ο πωλητής (ιδιώτης ή επαγγελματίας) για το… άριστο της κατάστασής του, ποτέ δεν μπορείτε να είσαστε σίγουροι για το παρελθόν του. Οπότε, προτού αγοράσει κανείς το μεταχειρισμένο που τον ενδιαφέρει, επιβάλλεται να πραγματοποιήσει ένα λεπτομερή –στο μέτρο πάντα του δυνατού– έλεγχο. Πολύ σημαντικό είναι επίσης, ο ενδιαφερόμενος να πραγματοποιήσει και ένα test-drive. Ας δούμε όμως τι πρέπει να ελέγξετε πριν την αγορά:
Toyota
test center