Το Toyota Yaris και το Opel Corsa κονταροχτυπήθηκαν για την πρώτη θέση στο διαγωνισμό μας για τα νέα Best-Sellers.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Toyota Yaris και το Opel Corsa κονταροχτυπήθηκαν για την πρώτη θέση στο διαγωνισμό μας για τα νέα Best-Sellers.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τα Νέα Best Sellers

2.572 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2014)

Το Toyota Yaris και το Opel Corsa κονταροχτυπήθηκαν για την πρώτη θέση στο διαγωνισμό μας για τα νέα Best-Sellers, με το μοντέλο της Toyota να είναι τελικά αυτό που κατέκτησε το μεγαλύτερο μερίδιο της προτίμησης των αναγνωστών.

Αυτή η περίοδος είναι μια από τις πιο «hot» της χρονιάς, σε ό,τι αφορά στις αφίξεις νέων μοντέλων της ελληνικής αγοράς. Ήδη, έχουμε υποδεχθεί στη χώρα μας από το Σεπτέμβριο τις νέες ή ανανεωμένες γενιές πολύ σημαντικών μοντέλων όπως τα Toyota Yaris και Aygo, η BMW Σειρά 2 Active Tourer ή το Skoda Yeti, ενώ είμαστε αυτή τη στιγμή προ του λανσαρίσματος μιας σειράς άλλων πολύ σημαντικών νέων μοντέλων, όπως το Opel Corsa, το Nissan Pulsar, το ανανεωμένο Ford Focus ή τα νέα smart fortwo και Renault Twingo. 
Όλα αυτά τα αυτοκίνητα φιλοδοξούν να αποτελέσουν τις πρώτες σε πωλήσεις επιλογές της κατηγορίας τους, ενώ για μοντέλα όπως το Yaris και το Corsa, έχουμε να κάνουμε με επιλογές που θα χτυπήσουν την πρωτιά γενικότερα των πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων της αγοράς.
Επιλέξτε τα νέα Best-Sellers!
Όλες οι νέες αφίξεις της αγοράς, φιλοδοξούν να αποτελέσουν μια εμπορική επιτυχία της εποχής και για να το καταφέρουν, προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα στον ιδιοκτήτη τους. 
Εμείς, θελήσαμε να δούμε όμως, ποια είναι η δική σας γνώμη για το ποια από αυτά τα νέα μοντέλα θα καταφέρουν να επιτύχουν πραγματικά τους υψηλούς τους στόχους, για αυτό και αποφασίσαμε να τα θέσουμε προ της ψηφοφορίας σας. 
Επιλέξαμε λοιπόν τα 17 πιο hot εξ αυτών και μέσω της ιστοσελίδας μας, www.autotriti.gr, αλλά και κατά τη διάρκεια της Έκθεσης «Αυτοκίνηση 2014», ζητήσαμε από εσάς, τους αναγνώστες του auto Τρίτη, να διαλέξετε ποιο από αυτά τα μοντέλα πιστεύετε ότι θα αναδειχθεί σε Best-Seller. 
Οι τελικές συμμετοχές της ψηφοφορίας ξεπέρασαν τις 2.500, με τους αναγνώστες μας να φέρνουν στην πρώτη θέση της προτίμησής τους το ανανεωμένο Toyota Yaris. 
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το νέο Opel Corsa, ενώ 3ο ήταν το νέο Toyota Aygo. Παρακάτω σας αποκαλύπτουμε ποια είναι τα μοντέλα της προτίμησής σας σε αντίστροφη σειρά κατάταξης, με την υποσημείωση ότι για μια ακόμη φορά, σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!
Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού
Ο κος. Βασίλειος Κολομβάκης από τη Νέα Σμύρνη, είναι ο νικητής του διαγωνισμού μας για τα νέα Best-Sellers, ύστερα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε. Ο κος. Κολομβάκης κέρδισε μια διήμερη διαμονή με πρωινό στο ξενοδοχείο «Αρχοντικό Κεφαλάρι» στον Ορεινή Κορινθία, για την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014. Εμείς από την πλευρά μας, του ευχόμαστε ολόψυχα, καλή διαμονή! 
Τα νέα Best-Sellers όπως εσείς τα ψηφίσατε
17  Ανανεωμένο Skoda Yeti 
16  Opel ADAM ROCKS 
15  Subaru WRX STI 
14  Νέο SEAT Leon CUPRA 
13  BMW X4 
12  Lexus NX 
11  Νέο VW Passat 
10  BMW Σειρά 2 Αctive Tourer
  9  Ford Mondeo
  8  smart fortwo
  7  Audi TT
  6  Ford Focus
  5  Nissan Pulsar
  4  Renault Twingo
  3  Toyota Aygo
  2  Opel Corsa
  1  Toyota Yaris

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού κος Βασίλειος Κολομβάκης

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού κος Βασίλειος Κολομβάκης

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN