Στην φωτογραφία φαίνεται ο τόπος και το όχημα του ατυχήματος, χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα  η αιτία που προκάλεσε την φωτιά.

Στην φωτογραφία φαίνεται ο τόπος και το όχημα του ατυχήματος, χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα η αιτία που προκάλεσε την φωτιά.

Απανθρακώθηκε οδηγός

4.832 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2016)

Ενας άτυχος οδηγός σταμάτησε το όχημά του, για να ξεκουραστεί, με τον κινητήρα σε λειτουργία και κλειδωμένο, με συνέπεια να πιάσει από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα αιτίες φωτιά και να χάσει με φρικτό τρόπο την ζωή του.

Νωρίτερα σήμερα, ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε κάηκε ολοσχερώς.
Το τρομακτικό συμβάν, έγινε στην Μαλαισία, όπου ένας κουρασμένος οδηγός, προτίμησε από το να συνεχίσει την διαδρομή του, να σταματήσει για λίγη ώρα με το αυτοκίνητό του, εντός του χώρου των διοδίων της Εθνικής Οδού Sprint Expressway της Μαλαισίας. Όμως έκανε το λάθος και άφησε τον κινητήρα σε λειτουργία, κλειδώνοντας και τις πόρτες για ασφάλεια. Μετά το πέρασμα κάποιου χρονικού διαστήματος, το αυτοκίνητο πήρε φωτιά, ξεκινώντας από τον χώρο του κινητήρα, παίρνοντας πολύ γρήγορα έκταση, εγκλωβίζοντας τον άτυχο οδηγό, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του πριν καταλάβει τι έγινε.
Υπάλληλοι των διοδίων πήραν είδηση το γεγονός και παρόλο που έτρεξαν έγκαιρα, τα άθραυστα τζάμια του σε συνδυασμό με του ότι ο οδηγός είχε κλειδώσει τις πόρτες, οδήγησαν στο μοιραίο.
Στην φωτογραφία φαίνεται το συγκεκριμένο όχημα στον τόπο του ατυχήματος, το οποίο φαίνεται να είναι μια BMW σειρά 6 προηγούμενης γενιάς, χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα  η αιτία που προκάλεσε την φωτιά.
Η BMW Μαλαισίας, έλαβαν θέση για το γεγονός, λέγοντας μέσω του υπευθύνου της ότι έλαβαν γνώση για το γεγονός, τονίζοντας ότι αποτελεί ατυχές περιστατικό που ερευνάται εις βάθος από τις αρχές της χώρας για τα πραγματικά του αίτια. Η ίδια η BMW, θα είναι δίπλα στις αρχές, για την απαραίτητη τυχόν βοήθεια ή τεχνογνωσία για την διερεύνηση και διευκρίνηση των αιτιών του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL