Οι επιλογές στα μεταχειρισμένα οικογενειακά μέχρι 6.000 ευρώ είναι πολλές. Ας τις δούμε.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι επιλογές στα μεταχειρισμένα οικογενειακά μέχρι 6.000 ευρώ είναι πολλές. Ας τις δούμε.

Οικογενειακά Μεταχειρισμένα με 6.000

73.327 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2016)

Η αγορά μεταχειρισμένου προσφέρει πολλές επιλογές για οικογενειακά αυτοκίνητα, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία. Βρήκαμε για εσάς 20 μοντέλα με τιμή 6.000 ευρώ, ικανά να φιλοξενήσουν με άνεση και ασφάλεια μια τετραμελή οικογένεια.

Ένα ευχάριστο γεγονός όπως η γέννηση ενός παιδιού, σίγουρα θα επιφέρει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Μια από αυτές θα είναι η ανάγκη για ένα αυτοκίνητο, το οποίο θα πληροί τις προϋποθέσεις, ώστε να μεταφέρει ολόκληρη την οικογένεια και τυχόν… μελλοντικά μέλη. Σε αυτή την περίπτωση, αλλά και στην περίπτωση που απλά θέλετε να αλλάξετε το παλιό σας αυτοκίνητο, με ένα νεότερό του, ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς μερικές λύσεις της αγοράς μεταχειρισμένου, με τιμή 6.000 ευρώ. Μία τιμή που ανταποκρίνεται στην σημερινή πραγματικότητα και ένα ποσό που αναμφίβολα αξίζει να διαθέσετε για την ασφάλεια της οικογένειάς σας.
Για όλα τα γούστα
Στη λίστα που φτιάξαμε για εσάς λοιπόν, συγκεντρώσαμε μοντέλα μικρομεσαία και μεγαλύτερων κατηγοριών, τα οποία φροντίσαμε να καλύπτουν όλα τα γούστα. Συνεπώς θα συναντήσετε μοντέλα crossover, πολυχρηστικά, premium, σεντάν, οικονομικά αλλά και «γρήγορα», ώστε να έχετε επιλογές, ανάλογες με τα δικά σας «θέλω». Στις επιλογές μας περιλαμβάνονται διάφορες επιλογές με «κόκκινες», και «κίτρινες» τιμές. Τι σημαίνει όμως «κόκκινη» και «κίτρινη» τιμή;
Οι τιμές του AutoΤρίτη 
Η μεγάλη έρευνα που κάναμε εδώ και πολύ καιρό απέδειξε πως τα περισσότερα μεταχειρισμένα της αγοράς μέχρι 10 ετών είναι είτε εισαγωγής, είτε από εταιρεία χρονομίσθωσης (leasing) ή από εταιρεία ενοικιάσεως. 
Σχεδόν σε όλα αυτά, τα χιλιόμετρα είναι «γυρισμένα», οπότε αντίστοιχα και η τιμή τους θα πρέπει να είναι μειωμένη συγκριτικά με ένα 5αστερο καθαρόαιμο, που είναι πιστοποιημένο από την κεντρική του αντιπροσωπεία και έχει «πράσινη» τιμή (θα βρείτε τέτοια μεταχειρισμένα στο www.katharoaima.gr).
Οι κόκκινες τιμές λοιπόν αντιστοιχούν σε αυτοκίνητα εισαγωγής ή «νοικιάρικα», ενώ οι κίτρινες τιμές αφορούν μοντέλα από ιδιώτη ή από εταιρικό στόλο (fleet) που δεν μπορούν αποδείξουν τα πραγματικά του χιλιόμετρα ή την σωστή συντήρησή τους.
Σας παρουσιάζουμε τι θα μπορούσε να αγοράσει κάποιος σήμερα με πραγματική αξία 6.000 ευρώ (+/- 400 ευρώ), με βάση τις ανάγκες μιας οικογένειας, αλλά και με βάση τα best sellers μεταχειρισμένα του 2015. 
Πότε ένα μεταχειρισμένο είναι πιστοποιημένο
Υπάρχουν δύο τρόποι για να είναι είναι ένα αυτοκίνητο πιστοποιημένο (certified):
Α. Με τιμολόγια από τα service σας, σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, με την προϋπόθεση τα τιμολόγια να είναι πριν την 1η Νοεμβρίου 2015 και να γράφουν με μηχανογραφικό τρόπο (όχι με το χέρι), τα χιλιόμετρα που είχε το αυτοκίνητο, την ημέρα που έκανε τα service του.
Β. Με ηλεκτρονικό αρχείο, το οποίο είναι πανευρωπαϊκό και αποτελεί τον πιο αξιόπιστο τρόπο για να αποδειχθεί ότι ένα αυτοκίνητο έχει πραγματικά χιλιόμετρα και είναι σωστά συντηρημένο. Τέτοιο αρχείο μπορείτε να πάρετε από τις Ford, Volvo, Audi, Mercedes, Opel και BMW.

Η έλευση νέου μέλους στην οικογένεια μπορεί να αλλάξει εντελώς τις μεταφορικές μας ανάγκες.

Η έλευση νέου μέλους στην οικογένεια μπορεί να αλλάξει εντελώς τις μεταφορικές μας ανάγκες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center