Ο γνωστός για τις σχεδιαστικές του παρεμβάσεις και ιδέες οίκος, X-Tomi Design παρουσιάζει την πρόταση του, για το πώς θα δείχνει η «άγρια» έκδοση του Tipo hatchback.

Γρήγορο Fiat Tipo

18.751 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2019)

Το Fiat Tipo το γνωρίζουμε σε hatchback και wagon εκδόσεις ενώ ξεχωρίζει για τους πολύ καλούς του χώρους. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν μια πιο... πικάντικη έκδοση;

Μαζεύονται οι φήμες για μια σπορ έκδοση του νέου Fiat Tipo. Ο γνωστός για τις σχεδιαστικές του παρεμβάσεις και ιδέες οίκος, X-Tomi Design παρουσιάζει την πρόταση του, για το πώς θα δείχνει η «άγρια» έκδοση του Tipo hatchback.
 
Η πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του ιταλικού μικρομεσαίου είδε το φως της δημοσιότητας και σπεύδουμε να σας την παρουσιάσουμε. Στο εξωτερικό βλέπουμε μεγάλες σπορ ζάντες αλουμινίου και σπόιλερ στον προφυλακτήρα μπροστά, αλλά και το πλάι, ενώ χαρακτηριστική είναι και η μαύρη γρίλια στην μάσκα.
 
 
Οι αντίπαλοι που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, στην περίπτωση που δούμε μια τέτοια έκδοση να προστίθεται στην γκάμα των μοντέλων της ιταλικής μάρκας, είναι πολλοί και η κατηγορία απαρτίζεται από «σκληροπυρηνικά» μοντέλα που κρατούν τα ηνία κατά καιρούς. Μερικοί από τους… μνηστήρες είναι το Renault Megane GT, το Peugeot 308 GT, το Seat Leon FR, το VW Golf GT και άλλα.
 
Οι κινητήρες που εξοπλίζουν μέχρι στιγμής το νέο Fiat Tipo hatchback δεν είναι ίδιας τάξεως σε απόδοση, αλλά ίσως η ιταλική μάρκα κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της, με σκοπό να κάνει την έκπληξη. Εσάς πως σας φαίνεται;

Mercedes
test center