Τι πρέπει να προσέξεις στην αγορά μεταχειρισμένου για να μην την πατήσεις; Μάθε τα πάντα για να μη σου βγει άνθρακας ο θησαυρός.

Τι πρέπει να προσέξεις στην αγορά μεταχειρισμένου για να μην την πατήσεις; Μάθε τα πάντα για να μη σου βγει άνθρακας ο θησαυρός.

Ήρθε η ώρα να αγοράσω μεταχειρισμένο

77.259 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2016)

Ήρθε η ώρα να αγοράσω μεταχειρισμένο. Με 1 κλίκ: Diesel ή Βενζίνη; Ελληνικό ή εισαγόμενο; Να καίει 1.000, 1.100 ή 1.900 ευρώ/χρόνο;

Λίγο η ανάγκη, λίγο η εποχή, έφτασες τελικά στην απόφαση να αγοράσεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Τι πρέπει όμως να προσέξεις για να μην την πατήσεις; Τι πρέπει να γνωρίζεις ώστε για να μην σου βγει άνθρακες ο… θησαυρός; Εμείς, σου δείχνουμε τι ισχύει αυτή τη στιγμή στην αγορά και τι θα πρέπει να επιλέξεις, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το μεταχειρισμένο που ψάχνει κάθε αγοραστής
  • Να είναι 4-5 ετών
  • Να έχει καλή τιμή
  • Να μην «καίει»
  • Να έχει συντηρηθεί σωστά
  • Να μην έχει γυρισμένα χιλιόμετρα
Τα 4 με 5 έτη είναι ένα χρονικό διάστημα αποδεκτό ώστε το μεταχειρισμένο να μην είναι εκτός εποχής και παράλληλα, να κινδυνεύεις όσο το δυνατόν λιγότερο από πολλά-γυρισμένα χιλιόμετρα, κακή κατάσταση κ.λπ. 
  1. Η τιμή δεν πρέπει να είναι ούτε πολύ υψηλή για να μη σε πιάσουν κορόιδο, ούτε πολύ χαμηλή που σίγουρα «κάποιο λάκκο θα έχει η φάβα». 
  2. Φυσικά, το να μην «καίει» είναι για πολλούς ο ΝΟ 1 παράγοντας επιλογής ενός αυτοκινήτου σήμερα, ενώ και η σωστή συντήρηση ενός μεταχειρισμένου, είναι και αυτή που θα μας εξασφαλίσει ότι δεν θα έχουμε προβλήματα όσα χρόνια το έχουμε στην κατοχή μας. 
  3. Για το τέλος, αφήσαμε την μεγάλη απάτη με τα γυρισμένα χιλιόμετρα, αφού η αγορά έχει γεμίσει με μεταχειρισμένα που εισάγονται από το εξωτερικό και αυτοκίνητα που προέρχονται από εταιρείες ενοικιάσεων. Το κοντέρ γράφει 50-60.000 χιλιόμετρα. Στην πραγματικότητα έχουν 150-300.000 χιλιόμετρα. Αυτά πρέπει να τα αποφύγεις δια ροπάλου!
Έχεις φίλους που ψάχνουν μεταχειρισμένο; Βοήθησέ τους να διαλέξουν!

Δείτε πόσο καίνε στην 3η σελίδα και ψηφίστε στην 4η σελίδα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto