Δείτε την ψηφιακά επεξεργασμένη πρόταση των ανεξάρτητων σχεδιαστών της X-Tomi Design, για την Alfa Romeo Giulia Sprint.

Δείτε την ψηφιακά επεξεργασμένη πρόταση των ανεξάρτητων σχεδιαστών της X-Tomi Design, για την Alfa Romeo Giulia Sprint.

Alfa Romeo Giulia σε Coupe;

5.126 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2017)

Με τις φήμες για το επικείμενο λανσάρισμα της Alfa Romeo Giulia Coupe να κρατούν καλά, ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi παρουσιάζουν την ψηφιακή τους πρόταση. Πως σας φαίνεται;

Η πολυτραγουδισμένη Giulia της Alfa Romeo αναμένεται να αποκτήσει νέο μέλος στη γκάμα της, με την προσθήκη της κουπέ έκδοσης. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το λανσάρισμά της θα γίνει στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη τον Μάρτιο. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις φήμες λοιπόν, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design πήραν τις ψηφιακές τους πένες και δημιούργησαν την Giulia Coupe.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυστραλιανά δημοσιεύματα κάνουν αναφορές γύρω από το ενδεχόμενο αναβίωσης της ονομασίας Sprint για το νέο μοντέλο. Η επερχόμενη Giulia Sprint λοιπόν, αναμένεται να σταθεί απέναντι σε μοντέλα όπως οι Mercedes C-Class, BMW Σειρά 4 και Audi A5 Coupe, διεκδικώντας κομμάτι από την πίτα της αγοράς.
 

Όσον αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων της επερχόμενης Giulia Sprint, θεωρείται σχεδόν δεδομένο, πως θα απαρτίζεται από τα ίδια μοτέρ με την Giulia Sedan, έχοντας στην κορυφή της γκάμας τον V6 twin-turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,9 λτ. απόδοσης 510 ίππων της Quadrifoglio.

Τέλος, φαίνεται πως η Giulia θα μας απασχολήσει αρκετά το επόμενο διάστημα, καθώς πέραν της κουπέ έκδοσης, αναμένεται να λανσαριστεί και σε Sportswagon, όπως και σε κάμπριο εκδοχή. Πως σας φαίνεται η Giulia σε κουπέ; Θα θέλατε να τη δείτε στο δρόμο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center