Μέσα στο 2018 θα αποκαλυφθεί το T-Cross.

Αναμένεται να λάβει στις βασικές εκδόσεις τον 1,0 ΤSI.

Θα ανταγωνιστεί το «ξαδερφάκι» SEAT Arona.

Polo σε crossover;

2.720 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2017)

Oι πρώτες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε από την VW όσον αφορά το νέο της crossover T-Cross ήρθαν στο φως. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μπορεί η VW να είναι μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο, ωστόσο μέχρι πρόσφατα η γκάμα των SUV μοντέλων της περιελάμβανε μόνο τα Tiguan και Touareg. Aυτό το γεγονός όμως φαίνεται να αλλάζει, καθώς πλέον έχουν προστεθεί το Atlas (στις ΗΠΑ), το Τiguan Allspace αλλά και το ολοκαίνουριο Τ-Roc, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο 2018 θα αποκαλυφθεί και το T-Cross που θα βασιστεί πάνω στο τελευταίας γενιάς Polo.

Πληροφορίες σχετικά με το T-Cross αναφέρουν ότι θα κινηθεί στα πρότυπα του cabrio concept που παρουσιάστηκε τον Μάρτιο του 2016 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και ότι αναμένεται να είναι 30 χλστ μικρότερο σε πλάτος από το T-Roc και την ίδια στιγμή 12 χλστ. πιο μακρύ από το Polo, ώστε να επωφεληθεί με μεγαλύτερη ευρυχωρία.
 
Πηγές μέσα από το στρατόπεδο της VW λένε ότι η εξωτερική σχεδίαση του Τ-Cross δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από τα άλλα SUV της εταιρείας αν και μαθαίνουμε ότι θα έχει αρκετά σπορτίφ εμφάνιση που θα το κάνει να ξεχωρίζει.  Αναμένεται να βασιστεί πάνω στην ΜQB A0 πλατφόρμα της μάρκας και να ανταγωνιστεί το «ξαδερφάκι» SEAT Arona.

Τέλος, στο πεδίο των κινητήριων συνόλων,  θα λάβει τόσο τον 1,0 ΤSI όσο και σύστημα τετρακίνησης και 4κύλινδρα σύνολα, όπως για παράδειγμα τον 1,5 TSI και 1,4 ατμόσφαιρας στην βενζίνη και τον 1,6 ΤDI στο diesel στις κορυφαίες εκδόσεις του.
 

AUTOFIT PASXA
4green