Το νέο Roadster πάντως ανταποκρίθηκε σε όλες τις υποσχέσεις του Musk.

Μήπως όμως θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί πάνω σε όλα αυτά που αναφέρει ο Musk;

Πύραυλος το νέο Roadster;

1.860 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2017)

Μια σειρά από νέες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως μέσα από δηλώσεις του Elon Musk για τις δυνατότητες του δεύτερης γενιάς Roadster. Τι εννοεί ο Musk;

Λίγες μέρες μόνο μετά την επίσημη παρουσίαση του δεύτερης γενιάς Roadster που σόκαρε τους φίλους της αυτοκίνησης χάρη στις τρομερές του επιδόσεις, ο CEO της Τesla συνέχισε τις αποκαλύψεις για το νέο μοντέλο μέσω κάποιων δημοσιεύσεων του στο Twitter.

H αρχή έγινε την Δευτέρα όταν ο Μusk σημείωσε ότι μέσα στο νέο πακέτο αναβαθμίσεων για το νέο Roadster μπορεί να συμπεριληφθεί τεχνολογία πυραύλου, με την δυνατότητα να πετάει κυριολεκτικά για μικρές αποστάσεις.  Ο ίδιος ανέφερε ότι «είναι πολύ πιθανό» και «είναι απλά θέμα ασφάλειας. Αν γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα, θα αποτελεί επανάσταση στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας».
 
Μήπως όμως θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί πάνω σε όλα αυτά που αναφέρει ο Musk; Ήδη πολλά στελέχη άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους για το αν όσα λέει μπορούν να γίνουν πραγματικότητα ή απλά αποτελούν ένα μέρος των μεγαλεπήβολων σχεδίων του.

Το νέο Roadster πάντως ανταποκρίθηκε σε όλες τις υποσχέσεις του Musk όταν αυτός δήλωνε ότι επιδόσεις κάτω των 2 δευτερολέπτων ήταν πραγματοποιήσιμες. Χάρη στα τρία του ηλεκτρικά μοτέρ και μια μπαταρία 200 kWh, μπορεί και κάνει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 1,9 δευτερόλεπτα.
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL