Το συγκεκριμένο μοντέλο αν και βασίζεται πάνω στην Alfieri διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα ο σχεδιαστής οραματίζεται ότι θα χρησιμοποιεί ένα V12 6,3 λίτρων.

Maserati ZS3 από το concept της Alfieri

1.721 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2017)

Ένα μοντέλο βασισμένο στο concept της Maserati, Alfieri, παρουσιάστηκε. Δείτε περισσότερα

To 2014 η Maserati πραγματοποίησε το ντεμπούτο ενός concept που ονόμασε Alfieri και αφορούσε ένα δίθυρο σπορ μοντέλο το οποίο περίμεναν πως και πως οι φίλοι της φίρμας να έρθει στην παραγωγή.
 
Τα χρόνια περνούσαν, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία εργάστηκε πάνω σε μοντέλα όπως το SUV Levante, αλλά και την ανανεωμένη έκδοση της GranTurismo και μέχρι και σήμερα δεν έβαλε ποτέ στην γραμμή παραγωγής ένα μοντέλο βασισμένο στο concept του Alfieri.
 
Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε ένα ανεξάρτητος Πολωνός σχεδιαστής, παρουσιάζοντας τη δική το ιδέα για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα μοντέλο βασισμένο στο ξεχασμένο πρωτότυπο της Maserati, παρουσιάζοντας την ZS3.
Το συγκεκριμένο μοντέλο αν και βασίζεται πάνω στην Alfieri διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό. Η εμπρόσθια όψη ορίζεται από μια οβάλ γρίλια με έξι κάθετε γραμμές, στο κέντρο των οποίων δεσπόζει το σήμα της εταιρείας. Δεξιά και αριστερά έχουν πάρει θέση δύο μεγάλη αεραγωγοί, ενώ τα πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα κλέβουν την παράσταση με την κομψότητα που τα διακρίνει.
 
Πηγαίνοντας προς τα πίσω συναντά κανείς τις δυναμικές γραμμές στο πάνω και κάτω μέρος των θυρών, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ο αεροδυναμικός διαχύτης. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε ότι αφορά τον κινητήρα ο σχεδιαστής οραματίζεται ότι θα χρησιμοποιεί ένα V12 6,3 λίτρων και θα έρχεται σε συνδυασμό με ένα προηγμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης σε όλους τους τροχούς.  

Toyota
moto