Η Volkswagen παρουσίασε το πρωτότυπο Tiguan Accessories στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Wags, Wheels & Waffles» στην Καλιφόρνια. Λόγος γίνεται για ένα φιλικό προς τα κατοικίδια όχημα που στηρίζεται στο επταθέσιο Tiguan SEL Premium.

Παρατηρούμε τους γκρι τροχούς Victoria Falls των 19 ιντσών, αλλά και την μπαγκαζιέρα Urban Loader των 500 λίτρων. Τις αλλαγές συμπληρώνουν τα αλουμινένια πλευρικά σκαλοπάτια, αλλά και οι εκτροπείς αέρα των πλαϊνών παράθυρων.

Υπάρχει ανθεκτικό κάλυμμα του πορτμπαγκάζ, αλλά και η ράμπα WeatherTech PetSTEP. Στη 2η σειρά καθισμάτων, έχει τοποθετηθεί μια universal βάση υποδοχής tablet.

Ένα VW Tiguan φιλικό προς τα κατοικίδια

4.108 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2017)

Η Volkswagen παρουσιάζει το πρωτότυπο Tiguan Accessories, ένα φιλικό προς τα κατοικίδια όχημα που στηρίζεται στην επταθέσια έκδοση του μοντέλου. Ας δούμε τι αμάξι θα διάλεγε ο σκύλος σας αν είχε στόμα να μιλήσει…

Η Volkswagen παρουσίασε το πρωτότυπο Tiguan Accessories στη φιλανθρωπική εκδήλωση «Wags, Wheels & Waffles» στην Καλιφόρνια. Το event εστίαζε στη συγκέντρωση χρημάτων ώστε να βρεθούν νέες οικογένειες σε ζώα που σώθηκαν. Έτσι, το Tiguan Accessories Concept είναι ένα φιλικό προς τα κατοικίδια όχημα που στηρίζεται στο επταθέσιο Tiguan SEL Premium.
 
Ξεκινώντας από το αμάξωμα του concept, παρατηρούμε τους γκρι τροχούς Victoria Falls των 19 ιντσών, αλλά και την μπαγκαζιέρα Urban Loader των 500 λίτρων. Τις αλλαγές συμπληρώνουν τα αλουμινένια πλευρικά σκαλοπάτια, αλλά και οι εκτροπείς αέρα των πλαϊνών παράθυρων.
   
Η Volkswagen δεν έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες του εσωτερικού, αλλά μας πληροφορεί πως το concept διαθέτει πατάκια 4 εποχών, αλλά και το κουτί μεταφοράς σκύλων Kurgo Tru-Fit. Υπάρχει ανθεκτικό κάλυμμα του πορτμπαγκάζ, αλλά και η ράμπα WeatherTech PetSTEP. Στη 2η σειρά καθισμάτων, έχει τοποθετηθεί μια universal βάση υποδοχής tablet.
 
Το VW Tiguan Accessories Concept παίρνει κίνηση από το 2.0 TSI σύνολο των 186 ίππων ισχύος και των 299 Nm ροπής, το οποίο συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης 4MOTION.

Toyota
test center