To σπορ coupe μοντέλο παραγωγής της Toyota αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Στο Μagna Steyr η BMW Ζ4 & η Supra

1.962 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2018)

Mόνο οι ανακοινώσεις φαίνεται να μένουν σχετικά με την από κοινού παραγωγή των BMW Z4 και Toyota Supra στο εργοστάσιο Magna Steyr.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι αφού η Toyota Supra και η BMW Z4 θα μοιράζονται πολλά μηχανικά μέρη, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να κατασκευάσουν από κοινού τα δύο μοντέλα στο εργοστάσιο Magna Steyr στο Graz της Αυστρίας.

Οι εγκαταστάσεις αυτές δουλεύουν με συμβάσεις με διάφορες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων. Είναι άλλωστε γνωστό πως εκεί κατασκευάζεται από το 1979 η Μercedes G-Class ενώ από τις γραμμές παραγωγής της έχουν περάσει και μοντέλα όπως η BMW Σειρά 5, και η Jaguar E-Pace. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα με τους εκπροσώπους του εργοστασίου να αρνούνται να σχολιάσουν τα δημοσιεύματα αυτά μέχρι να γίνει κάποια ανακοίνωση από τις δύο μάρκες.
 
Η πρώτη που αναμένεται να μπει σε παραγωγή είναι η ΒΜW Z4 η οποία και πρόκειται να παρουσιαστεί συντομότερα από την Toyota Supra. To σπορ coupe μοντέλο παραγωγής της Toyota αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου έτους.

Η από κοινού παραγωγή των δύο μοντέλων μπορεί να ξενίζει κάποιους φίλους της αυτοκίνησης, ωστόσο για τέτοια μοντέλα που συμμετέχουν σε κατηγορίες των οποίων οι πωλήσεις μειώνονται συνεχώς, αυτή η απόφαση είναι μονόδρομος. Ο λόγος; Oι εταιρείες μπορούν να μοιράζονται το κόστος παραγωγής και ανάπτυξης των δύο μοντέλων, σημειώνοντας το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw