Οι κίνδυνοι στο δρόμο είναι πολλοί και καθημερινοί. Ας δούμε τι πρέπει να προσέχουμε για να μειώσουμε τις πιθανότητες να εμπλακούμε σε ατύχημα.

Οι πιο κλασικοί κίνδυνοι στο δρόμο που συχνά αγνοούμε!

11.983 Επισκέψεις στο άρθρο

Ποιοί είναι οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στους δρόμους και συχνά υποτιμάμε την επικινδυνότητά τους; Πόσους από αυτούς έχεις πάντα στο μυαλό σου;

Oι καθημερινοί κίνδυνοι που όλοι αντιμετωπίζουμε στους δρόμους, είναι λίγο ή πολύ γνωστοί. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που μας παρουσιάζονται συχνά, αλλά υποτιμούμε το μεγάλο βαθμό επικινδυνότητάς τους.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Πεζοί μέσα σε φυτεμένες νησίδες
Συχνά βλέπουμε πεζούς να περιμένουν να διασχίσουν κάθετα ένα δρόμο, περιμένοντας σε κάποια νησίδα που έχει δέντρα και φυτά. Ειδικά τη νύχτα, όταν κάποιος περιμένει εκεί, είναι πολύ δύσκολο για τον οδηγό να τον δει και αν ο πεζός από απροσεξία προσπαθήσει να περάσει, τα πράγματα είναι δύσκολα. Τρανό παράδειγμα αυτού του κινδύνου είναι η λεωφόρος Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας, όπου τέτοια δυστυχήματα συμβαίνουν συνέχεια. Ο μόνος τρόπος να προλάβουμε να σταματήσουμε, αν συμβεί κάτι ανάλογο, είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο.

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL