Στην εικόνα βλέπετε το Citroën Numero 9.

Το νέο μοντέλο το οποίο όπως αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού θα έχει την ονομασία «DS 8».

Τα κάνει την επίσημη εμφάνισή του κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Στα «σκαριά» η ναυαρχίδα της DS

2.910 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2018)

Το νέο της μοντέλο και συγκεκριμένα τη επόμενη ναυαρχίδα της κατασκευάζει η DS, με τους ανθρώπους της φίρμας να αναφέρουν πως το επερχόμενο αυτοκίνητο θα έχει εκπληκτικό σχεδιασμό. Δείτε περισσότερα.

Μπορεί οι νέες αφίξεις μοντέλων όπως το DS 7 Crossback και το επερχόμενο DS 3 Crossback να ενισχύουν την παρουσία της DS στις αγορές, ωστόσο η φίρμα εργάζεται πάνω στην επόμενη ναυαρχίδα της, η οποία δεν βρίσκεται και πολύ μακριά.
 
Το νέο μοντέλο το οποίο όπως αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού θα έχει την ονομασία «DS 8» και θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του κάποια στιγμή μέσα στο 2020 μπαίνοντας απέναντι από τις BMW Σειρά 5, Audi A6, και Mercedes E-Class. Ωστόσο, σε αντίθεση με το γερμανικό τρίο, το νέο αυτοκίνητο της DS δεν θα πάρει το σχήμα ενός συμβατικού sedan, καθώς οι γάλλοι σχεδιαστές αναμένεται να δώσουν ένα διαφορετικό σχέδιο, ο οποίος θα ξεχωρίζει.
Μάλιστα φήμες θέλουν τον σχεδιασμό αυτό να αντλεί πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο της Citroën Numero 9 που βλέπετε και στην εικόνα.
 
Από κει και πέρα σε δηλώσεις του σε ξένα μέσα ο αντιπρόεδρος προϊόντων της DS, Eric Apode, ανέφερε πως το μοντέλο έχει εγκριθεί από τους υπεύθυνους, προσθέτοντας πως η μάρκα έχει βρει ένα πολύ διαφορετικό σχεδιασμό πίσω άκρου, που θα είναι πιο πρακτικός σε για μοντέλα hatchback.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η ναυαρχίδα της DS θα βασιστεί στη ίδια πλατφόρμα EMP2 που αποτελεί τη βάση του νέου Peugeot 508, με μία ηλεκτροκίνητη έκδοση να θεωρείται δεδομένη.   

Mercedes
test center