Το Model X απλά δεν γίνεται να τουμπάρει.

Δεν τουμπάρει το Μοdel X!

6.550 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2018)

Σε ένα μικρό video η Τesla αποδεικνύει πως το Model X απλά δεν μπορεί να τουμπάρει επαληθεύοντας και τις δοκιμές του NHTSA που του έδωσε 5 αστέρια ασφαλείας. Δείτε το.

Ένας από τους τομείς στους οποίους ο Elon Musk αναφέρεται συχνά είναι αυτός της ασφάλειας των αυτοκινήτων της Tesla σημειώνοντας κατά καιρούς πόσο ασφαλή είναι τα οχήματα της μάρκας, ακόμα και αν κατά καιρούς, διάφοροι οργανισμοί που ελέγχουν την ασφάλεια έχουν τοποθετηθεί αρνητικά απέναντι στην αμερικάνικη εταιρεία.

Γεγονός είναι πάντως όπως ο αξιόπιστος οργανισμός NHTSA (Εθνικό Συμβούλιο για την Ασφάλεια στις Μεταφορές) έδωσε στο Model X πέντε αστέρια σε κάθε τεστ που διενεργήθηκε, ακόμα και σε αυτό του rollover, στο οποίο πολλά SUV αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω του κέντρου βάρους τους που συνήθως βρίσκεται πιο ψηλά. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν συμβαίνει στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα καθώς, επειδή έχουν την μπαταρία τους χαμηλά, τα κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικά στο τεστ του rollover.
 
Mετά τα 5 αστέρια του ΝΗΤSA, η Τesla θέλησε να αποδείξει και η ίδια ότι το Model X απλά δεν γίνεται να τουμπάρει σε αυτό το video που δημοσίευσε  στο twitter.
 

peugeot
skoda