Αγριεμένο φαίνεται και ακούγεται να είναι το επερχόμενο Audi SQ3.

«Αγριεμένο» το Audi SQ3 στο Ring (+vid)

2.387 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2018)

«Αγριεμένο» φαίνεται και ακούγεται να είναι το επερχόμενο Audi SQ3, το οποίο πρωταγωνιστεί σε ένα κατασκοπευτικό βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Μπορεί ακόμη το νέο Audi Q3 να μην έχει κάνει την επίσημη παρουσίασή του, ωστόσο οι κατάσκοποι έπιασαν στα πράσα την πιο ισχυρή έκδοση του μοντέλου και συγκεκριμένα το SQ3  να πραγματοποιεί δοκιμές στην πίστα του Nürburgring.
 
Αν και το συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα είναι το ισχυρότερο στη γκάμα της γερμανικής φίρμας, καθώς θα ακολουθήσει και το RS Q3, από το βίντεο φαίνεται να διασχίζει με μεγάλη ταχύτητα και άνεση κάποια από τα κομμάτια της «πράσινης κόλασης». Παρά το καμουφλάζ μπορούμε να διακρίνουμε πως η εμπρόσθια όψη χαρακτηρίζεται από τις μεγάλες εισόδους αέρα, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι απολήξεις του συστήματος εξάτμισης που προσφέρουν ένα πιο «επιθετικό» ήχο.
Ποιο είναι το μηχανικό σύνολο που κινεί το γερμανικό SUV δεν το γνωρίζουμε, ωστόσο λογικά θα υπάρχει ένας κινητήρας πιο ισχυρός από τον κανονικό μοντέλο. Το πιθανότερο σενάριο είναι να υπάρχει μια ενημερωμένη έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα 2.0 λίτρων της VW, ο οποίος θα προσφέρει στο μοντέλο την ισχύ περίπου 300-350 ίππων.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center