Το καλύτερο πρώτο της εξάμηνο στην Ευρώπη πέτυχε η Hyundai αναφορικά με τον τομέα των πωλήσεων.

Ρεκόρ πωλήσεων για τη Hyundai

2.696 Επισκέψεις στο άρθρο (20/7/2018)

Το καλύτερο πρώτο της εξάμηνο στην Ευρώπη πέτυχε η Hyundai αναφορικά με τον τομέα των πωλήσεων, σημειώνοντας αύξηση κατά 7.5% σε σύγκριση με το προηγούμενο καλύτερο πρώτο της εξάμηνο που ήταν το 2017.

Το 2018, η Hyundai Motor πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα της σε επίπεδο εξαμήνου στην Ευρώπη, με αύξηση πωλήσεων 7,5% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017. Όπως τονίζει σε ενημέρωσή της η κορεατική μάρκα, οι πωλήσεις της εταιρείας έχουν οδηγήσει σε νέο ρεκόρ ταξινομήσεων ύψους 291,052 μονάδων το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου, σύμφωνα με νέα στοιχεία που δημοσιεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA). Οι πωλήσεις της Hyundai ξεπερνούν τον μέσο ρυθμό ανάπτυξης στην ευρωπαϊκή αγορά (+ 2,8%) το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους.
Η ζήτηση των πελατών για τα αυτοκίνητα Hyundai αυξήθηκε σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές, καθώς η εταιρεία έχει ανανεώσει και επεκτείνει τη γκάμα των μοντέλων της. Οι πωλήσεις σε Γαλλία (+ 26%), Ισπανία (+ 23%) και Γερμανία (+ 8%) ήταν ιδιαίτερα αυξημένεςτο πρώτο εξάμηνο του 2018 σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2017 και συνέβαλαν στη συνολική απόδοση της Hyundai στην Ευρώπη.
 
Όπως υποστηρίζει η φίρμα σε εξαιρετικό ρυθμό κινείται και η ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai έχοντας σημειώσει αύξηση στις ταξινομήσεις +63% στο πρώτο εξάμηνο, όταν η αγορά αυξάνεται κατά 23,7%. Με νέα αιχμή του δόρατος το ανανεωμένο i20, την οικογένεια i30 (Hatchback, Fastback και Ν) καθώς και το ολοκαίνουργιο compact SUV Kona, η Hyundai Ελλάς φέτος επιτυγχάνει την καλύτερη επίδοσή της την τελευταία δεκαετία στις λιανικές πωλήσεις της Ελληνικής αγοράς, με μερίδιο 6,6%.

Mercedes
test center