Η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει στις 25 Ιουλίου.

Teaser νέου Audi Q3

3.502 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2018)

Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Audi ένα teaser λίγο πριν την επικείμενη παρουσίαση του νέου της SUV. Δείτε το και μάθετε τι πρέπει να περιμένουμε.

Ένα teaser για την επικείμενη αποκάλυψη του νέου Audi Q3 ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του που θα λάβει χώρα σε δύο μέρες, στις 25 Ιουλίου.

Το μικρό βίντεο μπορεί να μην αποκαλύπτει πολλά σχετικά με την σχεδίαση του μοντέλου, ωστόσο από τα λίγα πράγματα για τα οποία μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι το SUV θα υιοθετήσει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας που θα έχει σημαντικές διαφορές σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, μιας και θα ενσωματωθούν πολλά μοντέρνα χαρακτηριστικά.
 
Στα μηχανικά σύνολα, επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει ωστόσο φήμες αναφέρουν πως οι επιλογές στους κινητήρες βενζίνης αναμένεται να είναι, ο 1,5 λίτρων TFSI, με απόδοση 130 και 150 ίππους ανάλογα με την έκδοση, ο 1,8 λίτρων TFSI των 180 ίππων και ο 2λιτρος TFSI με 220 ίππους. Σε ότι αφορά τους κινητήρες diesel το μοντέλο αναμένεται να είναι διαθέσιμο με 2λιτρο κινητήρα απόδοσης 150, 190 και 240 ίππων.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται να έρθουν στην παραγωγή και κάποια μοντέλα υψηλής απόδοσης με έναν υπερτροφοδοτούμενο πεντακύλινδρο κινητήρα 2.5 λίτρων να βρίσκεται κάτω από το καπό. Ο κινητήρας αναμένεται να παράγει περίπου 340 ίππους στο Q3 S και 400 άλογα στο Q3 RS.  Επιπλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ηλεκτροκίνητη παραλλαγή, η οποία θα μπορεί να κινηθεί μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας για 300 χιλιόμετρα.

Δείτε το teaser.
 

Toyota
Audi