Στο Ring η ανανεωμένη Alpina B7.

Στο Ring η ανανεωμένη Alpina B7 (+vid)

1.670 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2018)

Καθώς η BMW Σειρά 7 βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης δε γινόταν να μην ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και η Alpina B7, η οποία έκανε αισθητή την παρουσία της στην πίστα του Nurburgring.

Όπως μπορούμε να δούμε και από το βίντεο που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου, τo πρωτότυπο που δοκιμάζεται στο Ring, φέρει το απαραίτητο καμουφλάζ στο μπροστά και στο πίσω μέρος, προδίδοντας έτσι τα σημεία που έχουν υπάρξει οι αλλαγές.
 
Όπως απορρέει από τις εικόνες, η ανανεωμένη Alpina B7 θα έχει μια διαφορετική εμπρόσθια όψη που χαρακτηρίζεται από τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα στο μπροστά και στο πίσω μέρος, ενώ νέα σχεδιαστική «γραμμή» έχουν οι δύο προφυλακτήρες αλλά και το καπό. Τις αλλαγές αναμένεται να πλαισιώσουν και οι νέες ζάντες που θα είναι διαθέσιμες.
 
Αν και δεν βλέπουμε το εσωτερικό, εκεί η εικόνα θα είναι εφάμιλλη της ανανεωμένης BMW Σειρά 7 και θα έχει νέα χαρακτηριστικά όπως το σύστημα ψυχαγωγίας, το ψηφιακό συγκρότημα οργάνων και το τιμόνι. Ωστόσο για να ξεχωρίζει από το μοντέλο των «βαυαρών» η καμπίνα της Β7 θα επωφεληθεί με διαφορετικά διακοσμητικά στοιχεία αλλά και το σήμα της Alpina.
Ο twin-turbo V8 4,4 λίτρων κινητήρας πιθανόν να μεταφερθεί και στη Β7 αλλά είναι άγνωστο αν θα προσφέρει περισσότερη ισχύ. Να θυμίσουμε πως η τρέχουσα B7 έρχεται με 600 ίππους και 880 Nm ροπης, κάνοντας το 100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα. Η Alpina πιστεύεται ότι αποκαλύπτει επίσημα την ανανεωμένη B7 το επόμενο έτος, μετά την πρεμιέρα της επίσης ανανεωμένης 7άρας στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.
 
Δείτε το βίντεο
 

AUTOFIT PASXA
skoda