«Ελληνάρας» έπιασε 4 θέσεις σε δημόσιο πάρκιγνκ

4.552 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2018)

Αναίσθητος οδηγός κατέλαβε σε κλειστό δημόσιο πάρκινγκ 4 θέσεις στάθμευσης με το πολυτελές SUV του, χωρίς να υπολογίζει τους υπόλοιπους.

Οι φωτογραφίες έρχονται από αναγνώστη μας στη Θεσσαλονίκη και δείχνουν το βαθμό της έλλειψης οδηγικής παιδείας σε μερικούς συμπολίτες μας οδηγούς. Αναφορικά με το συγκεκριμένο συμβάν, εκτυλίχθηκε σε κλειστό δημόσιο πάρκινγκ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του αναγνώστη, όπου ο οδηγός μιας BMW X6 στάθμευσε το ογκώδες SUV με τέτοιο τρόπο που έπιασε 4 θέσεις πάρκινκγ.
 

Τα τεινά είναι δύο. Είτε ο οδηγός στάθμευσε απρόσεκτα και δεν έλαβε υπόψιν του τα όρια της θέσης που είχε στη διάθεσή του, ή απλά το έκανε επίτηδες προκειμένου να μην μπορεί να σταθμεύσει κάποιος στη διπλανή και τις πίσω θέσεις για να μην του χτυπήσουν το αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση, μόνο απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η συμπεριφορά, ακόμα και αν υπάρχει πληθώρα διαθέσιμων θέσεων στο περιβάλλοντα χώρο.

Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν βλέπατε κάτι αντίστοιχο; Και ποια η γνώμη σας για τους οδηγούς που παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους με τέτοιο τρόπο για να μην μπορεί να παρκάρει κάποιος δίπλα και πίσω τους;

Mercedes
test center