Μία αίτηση κατοχύρωσης του λογότυπου «GT» που κατέθεσε η Chevrolet έρχεται να την ενώσει με την επερχόμενη Corvette.

Λογότυπο «GT» για την Corvette;

1.549 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2018)

Μία αίτηση κατοχύρωσης του λογότυπου «GT» που κατέθεσε η Chevrolet έρχεται να την ενώσει με την επερχόμενη Corvette.

Μόλις χθες γράφαμε για την πατέντα που κατοχύρωσε η Chevrolet για την επερχόμενη Corvette C8, προκειμένου να έχει καλύτερη ψύξη στον κινητήρα και σήμερα έρχεται στο φως μία ακόμα πατέντα που φαίνεται να αφορά το κεντρομήχανο επερχόμενο μοντέλο.
 
Συγκεκριμένα μέσω ενός φόρουμ δημοσιεύτηκε μία αίτηση που κατατέθηκε από τη μάρκα στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ το 2016 και παρουσιάζει το λογότυπο «GT». Πολλοί θα αναρωτηθείτε τη σχέση μπορεί να έχει ένα λογότυπο που κατοχυρώθηκε πριν από χρόνια με την επερχόμενη C8.
Το πρώτο στοιχείο που συνδέει τις δύο περιπτώσεις είναι πως η ημερομηνία που κατατέθηκε (Ιούλιος του 2016) ταιριάζει απόλυτα με αυτή της αίτησης για το κάλυμμα του κινητήρα, το οποίο σχεδόν σίγουρα μπορούμε να πούμε πως προορίζεται για την κεντρομήχανη Corvette. Ωστόσο υπάρχει και ένα δεύτερο σενάριο το οποίο κάνει λόγο πως η φίρμα ξεκίνησε να κατασκευάζει μία Corvette GT που θα φτάσει μετά το ντεμπούτο της C8 γύρω στο 2020.
 
Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο όπως φαίνεται περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν κατά την αποκάλυψη της νέας C8, που πιθανότατα να πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ.

Mercedes
moto