O κινητήρας που κινεί το μοντέλο είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος 1.800άρης με απόδοση 250 ίππους.

Στα σκαριά Alpine A110 σε cabrio έκδοση;

1.569 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2019)

Αυτή είναι μία μόνο από τις τρεις επιλογές της Alpine για το επόμενο της project. Ποιο θα προτιμήσει;

Η Alpine μπορεί να επέστρεψε στο προσκήνιο εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο η μάρκα έχει σε παραγωγή αποκλειστικά ένα μοντέλο, τo A110. Αυτό συνεπάγεται πως γύρω από την εταιρεία έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες για το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της μάρκας. Πάμε να εξετάσουμε τα διάφορα σενάρια.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο ότι η γαλλική μάρκα σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα ηλεκτροκίνητο SUV πάνω στην πλατφόρμα της Mercedes GLA ενώ αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως οι Γάλλοι θέλουν να λανσάρουν μια ακόμη πιο σπορ έκδοση για την Α110 με περίπου 50 περισσότερα άλογα και βάρος μόνο 1.050 κιλά. Τέλος, εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες που σημειώνουν πως το επόμενο βήμα που θα κάνει η μάρκα είναι να διαθέσει μια cabrio έκδοση της A110, με την μάρκα να λέγεται πως έχει βάλει στόχο να ανταγωνιστήσει την Porsche 718 Boxster.
 
Yπενθυμίζουμε ότι ο κινητήρας που κινεί το μοντέλο είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος 1.800άρης με απόδοση 250 ίππους που επιταχύνει το μοντέλο από στάση στα 100χλμ./ώρα μέσα σε 4,5 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ/ώρα. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι ένα 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη από την Getrag, ειδικά μελετημένο για το μοντέλο, ενώ τρία driving modes μεταβάλλουν την συμπεριφορά, κινητήρα και κιβωτίου, τον ήχο της εξάτμισης και τις ενδείξεις της οθόνης.

Εσείς τι λέτε πως πρέπει να κάνει η Alpine;
 

peugeot
skoda