1ο Σιρκουί ΦΙΛΠΑ 2019

2.037 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2019)

Το 1ο Σιρκουϊ ΦΙΛΠΑ θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, αποτελώντας ένα συναρπαστικό "Σιρκουϊ Ακριβείας" στο κέντρο της πόλης, με κλειστούς δρόμους για μέγιστη ασφάλεια.

Πανέμορφα, συλλεκτικά Ιστορικά Οχήματα διαπιστευμένα με κάρτες FIVA ή FIA σε ισχύ, θα διαγωνιστούν σε οριοθετημένη διαδρομή, σε ένα Σιρκουϊ που θα κριθεί στην ακρίβεια τήρησης χρόνων σε συγκεκριμένα περάσματα όπως ορίζουν οι διεθνείς κανόνες regularity. 
 

Η οργανωτική επιτροπή, για την ασφάλεια της εκδήλωσης, αποφάσισε να ορίσει ως μέγιστο αριθμό συμμετοχών τα 60 οχήματα. Σαν αποτέλεσμα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής. Εάν ξεπεραστεί ο αριθμός των 60 συμμετοχών θα προτιμηθούν τα αυτοκίνητα κατασκευής μέχρι το 1979 (40 έτη) έστω και εάν ο ιδιοκτήτης αυτοκινήτου κατασκευής 1980 έως 1989 δήλωσε μεταξύ των πρώτων 60.

Ο κατάλογος όσων γίνουν δεκτοί θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου. Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί πως μετά το τέλος του σιρκουί θα πραγματοποιηθεί γεύμα απονομής στην ταβέρνα Μεζέ... Τζάκι, στο Ηράκλειο, με ζωντανή μουσική και εκλεκτά εδέσματα.

SPRING SEAT
NISSAN