Με νέο αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων εξοπλίζεται πλέον το Camaro ZL1 1LE, το οποίο σύμφωνα με τη Chevrolet κάνει ακόμα πιο γρήγορο το αυτοκίνητο.

Με νέο 10αρι κιβώτιο το Camaro ZL1 1LE

1.807 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2019)

Με νέο αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων εξοπλίζεται πλέον το Camaro ZL1 1LE, το οποίο σύμφωνα με τη Chevrolet κάνει ακόμα πιο γρήγορο το αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα η μάρκα αναφέρει πως όταν το Chevrolet Camaro ZL1 1LE είναι εφοδιασμένο με το 10άρι αυτόματο κιβώτιο, αντί του χειροκίνητου 6 σχέσεων, το ισχυρό μοντέλο καλύπτει αρκετά δευτερόλεπτα γρηγορότερα μεγάλες πίστες όπως για παράδειγμα το Nurburgring. Παράλληλα σημειώνει πως αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην αποκλειστική ανάπτυξη του κιβωτίου για το πακέτο 1LE.
 
Η Chevrolet έχει βελτιώσει τη μετάδοση, το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και το σύστημα πρόσφυσης ειδικά για το Camaro ZL1 1LE. Ακόμα και τα Multimatic DSSV αμορτισέρ έχουν αναβαθμιστεί για να προσαρμόσουν τις πιο γρήγορες μετατοπίσεις της αλλαγής βάρους. Επιπλέον, υπάρχει ένα νέο δοχείο λαδιού και ένας επιπλέον αγωγός ψύξης για το σύστημα διεύθυνσης.
 
Σε ότι αφορά το μοτέρ κάτω από το καπό παραμένει ο V8 υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με κομπρέσορα 660 ίππων, ενώ να θυμίσουμε πως το πακέτο 1LE προσφέρει στο αυτοκίνητο επιπλέον αεροδυναμικά εξαρτήματα αλλά και άλλα ελαφρύτερα χαρακτηριστικά με αποτέλεσμα το μοντέλο να ζυγίζει περίπου 22 κιλά λιγότερο από το ZL1 Coupe.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως για να εξοπλίσει κανείς την Camaro ZL1 1LE με το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων πρέπει να πληρώσει 1.595 δολάρια, δηλαδή περίπου 1.400 ευρώ.

Toyota
test center