Την άποψή του για τον ερχομό ενός αμιγώς ηλεκτρικού smart κατέθεσε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής.

O καλλιτέχνης που ονομάζεται Robert Hahn, έδωσε την ονομασία smart EQ4.

Θα είναι αυτό το ηλεκτρικό smart;

2.056 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2019)

Την άποψή του για τον ερχομό ενός αμιγώς ηλεκτρικού smart κατέθεσε ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Στο παρελθόν έχουν υπάρξει αναφορές πως η Daimler ενδέχεται να «σκοτώσει» τα smart με κινητήρες εσωτερικής καύσης και να προσφέρει μόνο ηλεκτρικές εκδόσεις. Έτσι ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής θέλησε να κατασκευάσει ένα μικρό «πράσινο» μοντέλο υπό το λογότυπο της smart, το οποίο θα αποτελέσει το εφαλτήριο των «πράσινων» smart.
 
O καλλιτέχνης που ονομάζεται Robert Hahn, έδωσε την ονομασία smart EQ4, κατατάσσοντας και αυτό ως μέρος της οικογένειας αυτοκινήτων με μηδενικούς ρύπους «EQ» που αναπτύσσει η Mercedes. Το μοντέλο δημιουργήθηκε ως αντίπαλος για το Tesla Model 3, και σύμφωνα με το σκεπτικό θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις τελευταίες αυτόνομες τεχνολογίες από το χαρτοφυλάκιο της Mercedes.
 
Στο εξωτερικό μέρος το EQ4 διαθέτει ένα χαριτωμένο σχεδιασμένο που δίνει έμφαση στην όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εισροή ηλιακού φωτός στην καμπίνα. Για αυτό ένα μέρος του αμαξώματος καλύπτεται από μεγάλα γυάλινα πάνελ, τόσο στην οροφή, όσο και στο πλαϊνό μέρος.
 
Τέλος σε ότι αφορά το σύστημα κίνησης, ο Robert Hahn, έχει φανταστεί το smart EQ4 να προσφέρει αυτονομία κίνησης για 500 χιλιόμετρα, ενώ ο οδηγός θα μπορεί να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 3,9 δευτερόλεπτα.    

LEASING APRILIOS
skoda