Ένα μοντέλο παραγωγής του νέου Chevrolet Silverado θα συμμετάσχει στον αγώνα Daytona 500 ως αλυτάρχης.

Tο νέο αγωνιστικό Silverado NASCAR.

Τέλος να σημειωθεί πως η Chevrolet για τις ανάγκες του αγώνα δημιούργησε ένα ειδικό μοντέλο που το ονόμασε «Hotel Silverado».

Αλυτάρχης στο Daytona 500 το Silverado

1.561 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2019)

Ένα μοντέλο παραγωγής του νέου Chevrolet Silverado θα συμμετάσχει στον αγώνα Daytona 500 ως αλυτάρχης, γράφοντας ιστορία καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Παράλληλα με αυτή τη συμμετοχή η μάρκα παρουσίασε και το νέο αγωνιστικό Silverado.

Ξεκινώντας από τον αλυτάρχη, το συγκεκριμένο μοντέλο θα τροφοδοτείται από ένα V8 6,2 λίτρων κινητήρα ο οποίος θα προσφέρει 420 ίππους, με τον δύο φορές νικητή του θεσμού Dale Earnhardt Jr. να παίρνει θέση πίσω από το τιμόνι. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός ο αγώνας θα αποτελέσει τη 12η συμμετοχή της φίρμας ως η εταιρεία που προσφέρει το αυτοκίνητο του αλυτάρχη, αλλά όπως προαναφέραμε θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο μέσω ενός pick-up.  
Από κει και πέρα το νέο αγωνιστικό Silverado NASCAR θα κάνει το ντεμπούτο του με μια νέα σχεδίαση και ένα νέο εξωτερικό «ντύσιμο». Για τη ιστορία να πούμε πως το Silverado αποτελεί το πιο επιτυχημένο pick-up του αγώνα, καθώς από καταβολής της σειράς το 1995 έχει κατακτήσει 232 νίκες, εννέα πρωταθλήματα κατασκευαστών και 13 πρωταθλήματα οδηγών.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η Chevrolet  για τις ανάγκες του αγώνα δημιούργησε ένα ειδικό μοντέλο που το ονόμασε «Hotel Silverado», έχοντας μετατρέψει την καρότσα του σε χώρο ξεκούρασης.

Mercedes
test center