Η Mercedes-Benz AMG GT R PRO.

Διαθέσιμη η Mercedes AMG GT R PRO

9.666 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2019)

Ίλιγγο προκαλεί η τιμή της νέας Mercedes-Benz AMG GT R PRO. Δείτε ποια είναι η τιμή της.

Tην εμπορική της πορεία ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο η νέα Mercedes-AMG GT R PRO με τις πρώτες παραγγελίες να έχουν ήδη αρχίσει ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα θα βρουν τους νέους τους κατόχους αυτόν τον Ιούλιο.

Η Mercedes-AMG GT R PRO είναι εξοπλισμένη με coilover ανάρτηση και με κεραμικά φρένα, ενώ φέρει πεντάκτινες ελαφριές ζάντες που προσφέρονται αποκλειστικά σε γκρι (titanium grey) φινίρισμα. Στο εμπρόσθιο μέρος το μοντέλο εφοδιάζεται με μια νέα ποδιά που αυξάνει τις κάθετες δυνάμεις και βελτιώνει τη σταθερότητα σε μεγάλες ταχύτητες, ενώ οι αεραγωγοί στα μπροστινά αλλά και στα πίσω φτερά συμβάλουν και αυτοί με τη σειρά τους στον ίδιο τομέα.
Επιπλέον σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας, η AMG GT R Pro έχει πολλά ανθρακονημάτινα χαρακτηριστικά (πλαϊνούς καθρέπτες, αεροτομή και διαχύτης μεταξύ άλλων). Όπως και η AMG GT R, έτσι και η PRO διαθέτει ένα twin-turbo 4,0 λίτρων V8 κινητήρα με 585 ίππους και 700 Nm ροπής και μπορεί να κάνει το σπριντ από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα.

Στο εσωτερικό η ΑMG GT αποκτά το ίδιο τιμόνι AMG με την AMG GT 4-door coupe και τη C63, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως εξοπλίζεται με ένα νέο οδηγικό mode AMG DYNAMICS, ενώ διαθέσιμο είναι επίσης και το πακέτο AMG Track Pack.

Η τιμή της στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινά από 188.345 λίρες (220.000 ευρώ).

Toyota
moto