Μια εντυπωσιακή και πλήρως ανακατασκευασμένη Lancia Aurelia B20GT Series III, βρίσκεται προς πώληση.

Περισσότερα από 65 χρόνια έχουν περάσει από τη στιγμή που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής.

Η Aurelia παίρνει ισχύ από ένα 2,5 λίτρων V6 κινητήρα.

Πωλείται αυθεντική Lancia Aurelia

1.937 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2019)

Μια εντυπωσιακή, πλήρως ανακατασκευασμένη και αυθεντική Lancia Aurelia B20GT Series III, βρίσκεται προς πώληση.

Στην αρχική της μορφή βρίσκεται αυτή η Lancia Aurelia, έστω και αν έχουν περάσει περισσότερα από 65 χρόνια από τη στιγμή που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της ιταλικής μάρκας. Το μοντέλο που έλαβε «σάρκα και οστά» στο 1953 πέρασε στα χέρια της εταιρείας Thornley Kelham, οι οποίοι βασιζόμενοι στα αυστηρά εργοστασιακά πρότυπα προχώρησαν στην ανακατασκευή του αυτοκινήτου.
 
Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό, στο οποίο δεσπόζει ένα γκρι χρώμα χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να φτάσουν στην κατάσταση που βλέπετε, με τους ιθύνοντες του έργου να αναφέρουν πως μόνο για εργασίες που αφορούσαν το αμάξωμα και τη μηχανή χρειάστηκαν περισσότερο από 1.200 ώρες.
 
Μιλώντας για τον κινητήρα να πούμε πως η Aurelia παίρνει ισχύ από ένα 2,5 λίτρων V6 κινητήρα, που και αυτός με τη σειρά του ακολουθεί το υπόλοιπο αυτοκίνητο, όντας στην εργοστασιακή του μορφή. Μάλιστα από τη στιγμή που η ανακατασκευή ολοκληρώθηκε το 2017 το αυτοκίνητο έχει διανύσει περίπου 8.000 χιλιόμετρα.
 
Να σημειωθεί πως η Lancia κατασκεύασε μόνο 720 μονάδες της συγκεκριμένης έκδοσης, με τη πρωταγωνίστρια του θέματός μας να είναι μία από τις τελευταίες είκοσι. Τέλος, η τιμή για να αποκτήσει κάποιος την Lancia Aurelia B20GT Series III είναι 185.000 λίρες (περίπου 215.000 ευρώ).

Mercedes
moto