Το ισχυρότερο diesel C5 Aircross προσφέρει μοναδική άνεση σε όλους τους τομείς.

¶νεση: Χώροι, επιδόσεις, ανάρτηση, ακόμα και τα καθίσματα είναι φτιαγμένα να την προσφέρουν στο έπακρο!

Το εσωτερικό είναι μοντέρνο, γεροδεμένο και high-tech. Στα high-lights ανήκουν σίγουρα οι χώροι και τα αναπαυτικά καθίσματα.

Ο πίνακας οργάνων μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τα θέλω του οδηγού. Μας αρέσει…

Δοκιμή: Citroen C5 Aircross 2.0 lt.

26.870 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2019)

Σε «κακομαθαίνει»: Αυτή η έκδοση του C5 Aircross είναι φτιαγμένη για να σε «κακομάθει», γιατί από τη μια έχεις έναν πανίσχυρο diesel 180 ίππων και από την άλλη τα εν γένει πλεονεκτήματα του νεότερου SUV της Citroen, ήτοι μαγική ανάρτηση, αναπαυτικά καθίσματα, μεγάλους χώρους, πρακτικότητα και…

Και πολλά ακόμη όπως είδαμε στην πρώτη δοκιμή της έκδοσης με τον 1,5 diesel των 130 ίππων. Εκείνος, ήταν ο βασικός πετρελαιοκινητήρας του C5 Aircross, όμως εδώ, τώρα, δοκιμάζουμε τον ισχυρότερο της γκάμας. Με 180 άλογα, 400 Nm ροπής, αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και τιμή καθόλα λογική για αυτά που παίρνεις. 

Με 36.750 ευρώ
Συγκεκριμένα, το C5 Aircross 2,0 BlueHDI 180 PS EAT8 κοστίζει 36.750 ευρώ στη έκδοση Feel και 42.500 ευρώ στην έκδοση Shine. Οι δύο εκδόσεις έχουν μεγάλη διαφορά σε ευρώ μεταξύ τους λόγω του παρανοϊκού ελληνικού τρόπου φορολόγησης, όμως και μικρότερη να ήταν αυτή η απόσταση, πάλι την έκδοση Feel θα επιλέγαμε αφού έχει όλα τα κομφόρ. Αναφέρουμε μερικά μόνο: Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με αναγνώριση πεζών και δικύκλων, κάμερα παρκαρίσματος, μπροστινά καθίσματα με ενισχυμένο αφρό υψηλής πυκνότητας που εξασφαλίζουν ξεκούραστα μακρινά ταξίδια, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρα φώτων - βροχής, φιμέ τζάμια, ατμοσφαιρικό φωτισμό στην καμπίνα, 18άρες ζάντες αλουμινίου κτλ.. Από πλευράς εξοπλισμού και μόνο λοιπόν, το C5 Aircross μπορεί να σε «κακομάθει». 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda