O πρόβολος του μοντέλου θυμίζει περισσότερο άλλα μεγαλύτερα SUV της νοτιοκορεάτικης μάρκας.

Η καμπίνα είναι δάνειο από άλλα μοντέλα της μάρκας.

Πρώτες εικόνες του νέου Hyundai Venue

3.152 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2019)

Mε 1,0 λτ. turbo κινητήρα και μόνο σε δικίνητες εκδόσεις θα προσφέρεται το μικρότερο μέλος της crossover γκάμας της Hyundai σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες εικόνες του νέου μικρού crossover που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Hyundai στις 17 Απριλίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, κάτω από το όνομα Venue.

Οι εικόνες αυτές δίνουν μια πρώτη γεύση για την σχεδιαστική συνταγή που θα ακολουθήσει η Hyundai. Συγκεκριμένα, εκ πρώτης όψης, ο πρόβολος του μοντέλου θυμίζει περισσότερο άλλα μεγαλύτερα SUV της νοτιοκορεάτικης μάρκας, όπως το Santa Fe, και λιγότερο το Kona. Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά σώματα φαίνεται πως θα είναι μικρά ενώ στο κέντρο του πορτ-μπαγκάζ θα τοποθετείται το έμβλημα της μάρκας και το όνομα του μοντέλου.
Η καμπίνα είναι δάνειο από άλλα μοντέλα της μάρκας, με την οθόνη αφής για το σύστημα infotainment να τοποθετείται εδώ πάντως ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αεραγωγούς. Το τιμόνι διατηρεί τον πολυλειτουργικό του χαρακτήρα και ο πίνακας οργάνων δίπλα του δεν φαίνεται να έχει σημαντικές διαφορές.

Το Hyundai Venue θα τοποθετηθεί στην γκάμα κάτω από το Kona και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα προσφερθεί μόνο σε δικίνητες εκδόσεις έχοντας ως βάση τον 3κύλνδρο 1.000άρη Τ-GDI κινητήρα βενζίνης με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο.
 

Mercedes
moto