Η εικόνα με την οποία η μάρκα ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης.

H Corvette στη Νέα Υόρκη.

Tότε ντεμπουτάρει η νέα Chevrolet Corvette!

1.716 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2019)

Mπορεί η μάρκα να κρατά κλειστά τα χαρτιά της για το νέο μοντέλο, ανακοίνωσε όμως την τελική ημερομηνία που η Chevrolet Corvette θα κάνει το ντεμπούτο της.

Μετά από τέσσερα χρόνια φημών, πολλών κατασκοπευτικών φωτογραφιών και δηλώσεων,  μπορούμε να πούμε πως η πολυαναμενόμενη νέα Chevrolet Corvette βρίσκεται προ των πυλών.

Ήταν η ίδια η μάρκα που αποκάλυψε  πως η C8 Corvette θα κάνει το ντεμπούτο της στις 18 Ιουλίου του 2019, σχεδόν τρεις μήνες από τώρα. Η ανακοίνωση έγινε ξαφνικά μετά από φήμες που ήρθαν στο φως σχετικά με κάτι μεγάλο που ετοίμαζε η μάρκα στην Νέα Υόρκη και τελικά βγήκαν αληθινές με την μάρκα να φέρνει το supercar στους δρόμους της πόλης, ώστε να κάνει γνωστή την ημερομηνία της πρεμιέρας του.
 
Μέχρι στιγμής, δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το πρέπει να περιμένουμε στο νέο μοντέλο. Πάντως, το εσωτερικό του νέου μοντέλου λέγεται πως θα είναι πολύ πιο εξελιγμένο και ότι οι οδηγοί θα βρουν δερμάτινα καθίσματα και ένα ύφασμα τύπου Alcantara που καλύπτει το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα. Το τιμόνι θα έχει ενσωματωμένα χειριστήρια, ενώ το σύστημα ψυχαγωγίας θα υποστηρίζεται από ένα κομψό μεταλλικό πλαίσιο. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές θα είναι η ολοκαίνουργια κεντρική κονσόλα με το περιστροφικό επιλογέα.
 
Σχετικά με τον κινητήρα έχουν υπάρξει αμέτρητες φήμες για το τι θα τροφοδοτήσει την πρώτη κεντρομήχανη Corvette, αλλά το βασικό μοντέλο αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα V8 6,2 λίτρων μοτέρ που παράγει περίπου 500 ίππους. Πιθανότατα θα υπάρχει και ένας V8 5,5 λίτρων, που θα μπορούσε να φτάσει τόσο ως ατμοσφαιρικός όσο και ως υπετροδοφοδοτούμενος. Αυτές οι επιλογές θα έχουν κατά προσέγγιση ισχύ πάνω από 600 και 800 ίππους αντίστοιχα.
 
Τέλος υπάρχουν φήμες και για μια έκδοση που θα συνδυάζει ένα twin-turbo V8 μοτέρ και έναν ηλεκτρικό κινητήρα, ο οποίος θα τροφοδοτεί τους εμπρός τροχούς και θα έχει συνδυασμένη ισχύ πάνω από 1.000 άλογα.
 

Hyundai
NISSAN