Η επίσημη παρουσίαση της νέας GLS θα γίνει στις 17 Απριλίου.

Στην παλέτα των μηχανικών συνόλων πρέπει να περιμένουμε 6κύλινδρα μοτέρ.

Στην παλέτα των μηχανικών συνόλων πρέπει να περιμένουμε 6κύλινδρα μοτέρ.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας GLS θα γίνει στις 17 Απριλίου.

Πρώτες φωτογραφίες της νέας Mercedes GLS

3.428 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2019)

Ακόμα μεγαλύτερους χώρους και άνεση θα προσφέρει η Mercedes GLS στους επιβάτες. Διαβάστε τι άλλο μαθαίνουμε.

Στην δημοσιότητα ήρθαν μέσω διαρροών οι πρώτες φωτογραφίες από τη νέα Mercedes GLS λίγο πριν αυτή κάνει ντεμπούτο και μπει σε παραγωγή στα εργοστάσια της εταιρείας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέας γενιάς GLS είναι ουσιαστικά μια μεγαλύτερη GLE υιοθετώντας την μοντέρνα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας στα SUV που περιλαμβάνει τα γνώριμα φωτιστικά σώματα και την γρίλια της μάρκας μπροστά, την ίδια στιγμή που στο πίσω μέρος, τα φώτα αντλούν την σχεδίαση τους από άλλα μοντέλα της Mercedes. Σημαντικό είναι να σημειωθεί, πως η GLS έχει εκτενές φινίρισμα χρωμίου σε πολλά σημεία του αμαξώματος όπως στο πλαίσιο των παραθύρων και στις δύο απολήξεις της εξάτμισης.
 
Όσον αφορά τις διαστάσεις, έχει γίνει γνωστό πως το μεταξόνιο του θα είναι μεγαλύτερο κατά 60 χιλιοστά φτάνοντας τα 3,13 μέτρα, κάνοντας το μακρύτερο από την BMW X7. H εξέλιξη αυτή συνεπάγεται πως οι επιβάτες θα έχουν ακόμα περισσότερο χώρο για τα πόδια τους και θα είναι ακόμα πιο άνετοι. Όσον αφορά την σχεδίαση του ταμπλό, οι ομοιότητες με την μικρότερη GLE είναι εμφανείς ενώ το φινίρισμα και η εργονομία παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Στην παλέτα των μηχανικών συνόλων, πρέπει να περιμένουμε 6κύλινδρα μοτέρ σε συνδυασμό με το ηλεκτρικό σύστημα των 48 Volt. Oι εκδόσεις επιδόσεων AMG θα λάβουν πιθανότατα τον V8 twin-turbo κινητήρα των 4,0 λίτρων.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας GLS θα γίνει στις 17 Απριλίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Mercedes
test center