Το εξωτερικό μέρος του Teramont X ακολουθείται από σπορ εμφάνιση.

Τα χρωμιωμένα διακοσμητικά έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις πλευρές.

Η Volkswagen δεν μας δείχνει τη καμπίνα, αλλά λέει ότι υπάρχει χώρος για πέντε επιβάτες.

Teramont X: Το νέο Coupe-SUV της VW

3.610 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2019)

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης άνοιξε τις πύλες του και η Volkswagen παρουσίασε ένα το ολοκαίνουργιο SUV που πήρε την ονομασία Teramont X, και έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του.

Η νέα επιλογή της γερμανικής μάρκας στην κατηγορία των SUV, είναι βασισμένη στο πρωτότυπο Atlas Cross Sport, που έκανε την εμφάνισή του στο περσινό αντίστοιχο γεγονός και αρχικά θα αποτελέσει μία επιλογή αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας.
 
Το εξωτερικό μέρος του Teramont X ακολουθείται από σπορ εμφάνιση, ενώ χαρακτηριστικός είναι και ο κουπέ σχεδιασμός που συναντούμε στο πίσω μέρος. Η γερμανική εταιρεία δίνει στο αυτοκίνητο κοντές προεξοχές στα δύο άκρα και μια κεκλιμένη γραμμή οροφής που ολοκληρώνεται με ένα κομψό σπόιλερ. Τα χρωμιωμένα διακοσμητικά έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις πλευρές, με κορυφαία τη λωρίδα στο πίσω μέρος που ξεκινάει από το τέλος του ενός φτερού και φτάνει στην αντίπερα όχθη.
 
Η Volkswagen δεν μας δείχνει τη καμπίνα, αλλά λέει ότι υπάρχει χώρος για πέντε επιβάτες, ενώ η διάταξη του ταμπλό περιλαμβάνει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και μια οθόνη 9,2 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Δεν υπάρχουν ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές του κινητήρα, αλλά τα σήματα V6 και 4Motion στο εξωτερικό του Teramont X υποδηλώνουν πως ο V6 κινητήρας 3,6 λίτρων θα βρίσκεται κάτω από καπό. Αυτό σημαίνει πως το κουπέ-SUV θα έχει την ισχύ 280 ίππων και 360 Nm ροπής, ενώ η κίνηση θα οδηγείται και στους τέσσερις τροχούς.
 
Οι παραγγελίες για την αγορά της Κίνας θα ξεκινήσουν από τον προσεχή Μάιο.  

ELASTIKA 2024
moto