BMW-MINI: Γιατί «πατώνουν» στις έρευνες αξιοπιστίας;

106.680 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2019)

Τι γίνεται με τα BMW-ΜΙΝΙ στη χώρα μας; Γιατί απογοητεύουν στις έρευνες αξιοπιστίας και ικανοποίησης κατόχων; Φταίνε τα αυτοκίνητα, ή οι αντιπροσωπείες;

Η ετήσια έρευνα AutoCheck συνεχίζεται ανελλιπώς και αναδεικνύει όχι μόνο τις πιο ζημιάρικες μάρκες, αλλά και ποιες αντιπροσωπείες έχουν το πιο ελλιπές Aftersales μη καταφέρνοντας να ικανοποιήσουν τους κατόχους τους.

Πρόσφατα το AutoΤρίτη ανέδειξε τον προβληματισμό των κατόχων Volkswagen τόσο για τις συχνές ζημιές των μοντέλων τους, όσο και για την αδυναμία της ελληνικής αντιπροσωπείας να διορθώσει την κατάσταση, με αποτέλεσμα η VW να καταλάβει την τελευταία θέση στην φετινή κατάταξη με μόλις 49,7% θετικές αναφορές.
 

Ακριβώς από πάνω της με μόλις 50,5% θετικές αναφορές οι BMW-Mini. Διαβάζοντας τις αναφορές των κατόχων, εντοπίσαμε πολλές περιπτώσεις οδηγών που δηλώνουν απογοητευμένοι με το όχημά τους και τις σοβαρές ζημιές που τους έβγαλε, το «από άλλο πλανήτη» κόστος των service, αλλά και την αδιαφορία έως και ανικανότητα των εξουσιοδοτημένων συνεργείων να δώσουν λύση.

Ψάχνοντας λίγο πιο διεξοδικά τις αναφορές και για τις δύο φίρμες, γρήγορα καταλάβαμε γιατί βρέθηκαν τόσο χαμηλά στην κατάταξη…

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
test center