Η Hyundai αποκάλυψε το μοντέλο στην Times Square.

Πρώτες εικόνες του νέου Hyundai Venue

2.351 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2019)

Στην διάσημη πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης ήρθαν στο φως οι πρώτες εικόνες του μικρότερου νέου crossover της Hyundai. Πάρτε μάτι.

Η Hyundai είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο της μικρό crossover κάτω από την ονομασία Venue στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ωστόσο όπως είχε προαναγγείλει, η εταιρεία πρόβαλε τις πρώτες του εικόνες στην διάσημη πλατεία Times Square, ώστε το κοινό να πάρει μια καλή πρώτη γεύση για το τι πρέπει να περιμένει.

Εκ πρώτης όψης, ο πρόβολος του μοντέλου έχει αρκετές ομοιότητες με το Kona αφού το νέο μοντέλο υιοθετεί λεπτά LED φωτιστικά σώματα πάνω από τα μεγαλύτερα κυρίως φώτα ορθογώνιου σχήματος. Την ίδια στιγμή όμως, το Venue λαμβάνει νέο εμπρός προφυλακτήρα και διαφορετικής σχεδίασης γρίλια ενώ πρέπει να σημειωθεί πως το υπόλοιπο αμάξωμα του είναι πιο τετραγωνισμένο και ότι η οροφή του δεν έχει στοιχεία coupe, όπως αρχικά αναμενόταν. Τέλος, η Hyundai φαίνεται πως θα προσφέρει στο Venue αρκετά πλαστικά προστατευτικά και νέας σχεδίασης ζάντες με φινίρισμα χρωμίου.
 
Φωτογραφίες από το εσωτερικό δεν αποκαλύφθηκαν, ωστόσο κάποιες εικόνες που έχουν έρθει στο φως κάνουν λόγο πως θα υπάρχει τριάκτινο προλειτουργικό τιμόνι, σύστημα infotainment που θα αποτελείται από μια «αιωρούμενη» με μεγάλη οθόνη, τετράγωνοι αεραγωγοί και νέας σχεδίασης κονσόλα.

Η Hyundai έχει αποκαλύψει πως το νέο Venue θα γίνει το μικρότερο και πιο προσιτό οικονομικά μοντέλο της και θα τοποθετηθεί κάτω από το Κοna. Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει τις επόμενες ώρες. Μείνετε συντονισμένοι στο AutoTρίτη.  

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda