I.X συνεθλίβη από δύο φορτηγά, σώος ο οδηγός (+vid)

2.881 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2019)

Την θεά Τύχη με το μέρος του είχει ο 35χρονος άνδρας. Δείτε τι έγινε.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι που σταμάτησαν να βοηθήσουν σε ένα τροχαίο σε αυτοκινητόδρομο του Belo Horizonte της Bραζιλίας όταν είδαν πως ο 35χρονος οδηγός του Ι.Χ που συνεθλίβη κυριολεκτικά ανάμεσα σε δύο μεγάλα φορτηγά ήταν ακόμη ζωντανός.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν όταν ένας οδηγός που προπορευόταν άλλαξε απότομα λωρίδα και ανάγκασε τον οδηγό του κόκκινου φορτηγού να πατήσει απότομα φρένο με συνέπεια να πέσει από πίσω το γκρι Ι.Χ και το άσπρο φορτηγό. Οι αυτόπτες μάρτυρες πλησίασαν προσεκτικά το σημείο και αφού απομάκρυναν ένα κομμάτι θρυμματισμένου γυαλιού από το Fiat Punto, είδαν τον Nτάβι Καρντόζο να κουνάει το χέρι του για να τους δείξει πως είναι ακόμη ζωντανός.
 
Τα σωστικά συνεργεία χρειάστηκαν τρεις ώρες για να καταφέρουν να τον απεγκλωβίσουν με τον άνδρα που στο μεταξύ είχε λιποθυμήσει. Αμέσως διεκομίσθη στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και κατάγματα στη λεκάνη και στο ένα πόδι, ωστόσο έχει αποφύγει κάθε κίνδυνο για την ζωή του και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Ευτυχώς δεν υπήρξε διαρροή καυσίμων ενώ οι Αρχές έμειναν έκπληκτες από το πώς κατάφερε να επιζήσει ο 35χρονος. Η απόσταση ανάμεσα στα δύο φορτηγά μετρήθηκε ότι ήταν λιγότερο από 30 εκατοστά.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center