Το πρωτότυπο της Toyota ονομάζεται La Coupe και διαθέτει υβριδικό σύστημα κίνησης.

Ο καμπυλόγραμμος σχεδιασμός ξεκινάει από μπροστά και εκτείνεται προς τα πίσω.

Δεν μπαίνει σε παραγωγή το Τοyota La Coupe

1.637 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2019)

Το Τοyota La Coupe μπορεί να τράβηξε τα βλέμματα χάρη στην φουτουριστική του σχεδίαση αλλά ξεκαθαρίστηκε πως δεν πρόκειται να μπει σε παραγωγή σύντομα.

Σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως από δηλώσεις μιας επικεφαλής της μάρκας, το αυτοκίνητο είναι ένα concept και δεν υπάρχει καμία σκέψη από την μάρκα για να μπει στις γραμμές παραγωγής της. Η ίδια είπε συγκεκριμένα: «Ήταν απλά ένα concept και έπρεπε να κάνουν κάτι πατέντες για να το δείξουν στο κοινό. Σχεδιάστηκε για τους Ιάπωνες και δεν υπάρχουν πιθανότητες να μπει στην παραγωγή».

To αυτοκίνητο βρέθηκε εμπρός στα μάτια του κοινού στην Naoshima της Ιαπωνίας πριν λίγες εβδομάδες, ωστόσο αναφορές κάνουν λόγο πως έχει κατασκευαστεί εδώ και αρκετούς μήνες αφού πηγές σημειώνουν πως είχε εμφανιστεί και στο Ginza Sony Park τον περασμένο Οκτώβριο.
Πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δίθυρου αυτού coupe δεν υπάρχουν πέρα από το γεγονός ότι είναι υβριδικό, γεγονός που αποδεικνύεται από το έμβλημα με τις μπλε λεπτομέρειες που έχει τοποθετήσει η Τοyota.
 
Το βίντεο που μπορείτε να δείτε στο τέλος του κειμένου παρουσιάζει το La Coupe, το οποίο εμφανίστηκε βαμμένο σε ασημένιο χρώμα, φέροντας στο εμπρόσθιο μέρος ένα σπλίτερ. Ο καμπυλόγραμμος σχεδιασμός ξεκινάει από μπροστά και εκτείνεται προς τα πίσω.
Μάλιστα πηγαίνοντας προς το άλλο άκρο σου δίνει την εντύπωση πως έχει επιμηκυνθεί και πως βρίσκεται σε συνεχή κίνηση.

Kάποιες ματιές στο εσωτερικό του δείχνουν πως το αυτοκίνητο έχει δύο στρογγυλές οθόνες, με την μια να δείχνει την ταχύτητα και τα επίπεδα καυσίμου και την άλλη την σχέση του κιβωτίου και τον βαθμό φόρτισης της μπαταρίας.

Δείτε το video για να πάρετε μια καλύτερη ματιά.
 

Toyota
moto