Το Teslamino πρόλαβε και έγινε το πρώτο pick-up της Tesla.

Το Teslamino είναι ένα Tesla pick-up έχοντας μάλιστα 100% το DNA της εταιρείας.

Το πρότζεκτ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Ένα πρόσθετο πακέτο μπαταριών 16 kWh θα εγκατασταθεί.

Το Teslamino είναι το πρώτο Tesla «pick-up»

1.566 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2019)

Η Tesla πρόκειται να αποκαλύψει το ηλεκτρικό της pick-up αργότερα μέσα στο έτος, ωστόσο όπως φαίνεται δύο φίλοι πρόλαβαν την αμερικανική εταιρεία και λάνσαραν αυτοί το πρώτο Tesla pick-up, το οποίο ονομάζεται Teslamino.

Μπορεί να μην πρόκειται για επίσημο μοντέλο της Tesla, ωστόσο το Teslamino είναι ένα Tesla pick-up έχοντας μάλιστα 100% το DNA της εταιρείας. Αυτό συμβαίνει καθώς τη βάση για να δημιουργηθεί το μοντέλο που βλέπετε αποτέλεσε ένα Tesla Model S.
 
Ο Michael Bream μαζί με το φίλο του κάνοντας τις κατάλληλες τροποποιήσεις, που δεν ήταν και λίγες, μετέτρεψαν το οπίσθιο μέρος σε μία καρότσα, η οποία πλέον μπορεί να φιλοξενήσει δύο ηλεκτρικές μηχανές μοτοκρός. Μάλιστα οι δύο άνδρες αναφέρουν πως το πρότζεκτ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς οι βελτιώσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν είναι πολλές και θα γίνουν πράξη στο μέλλον.
 
Μία από αυτές είναι να προσαρμόσουν ένα πιο ασφαλές σταντ εντός της καρότσας, για να ασφαλίζονται καλύτερα οι μοτοσυκλέτες, ενώ ένα πρόσθετο πακέτο μπαταριών 16 kWh θα εγκατασταθεί και θα μπορεί να φορτίσει τις μπαταρίες των μηχανών για περισσότερη δράση «ηλεκτρικού» μοτοκρός.
 
Όταν το Teslamino ολοκληρωθεί θα επιστρέψουμε με περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο μια καλή «γεύση» μπορείτε να πάρετε στη γκαλερί των φωτογραφιών.  

Toyota
moto