Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον VW e-up!

Έρχεται VW e-up! με μεγαλύτερη αυτονομία

2.946 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2019)

Η Volkswagen συνεχίζει να ρίχνει το βάρος των μελλοντικών της πλάνων πάνω στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μέρος των οποίων είναι ένα φρεσκαρισμένο αμιγώς ηλεκτρικό e-up!, το οποίο θα έρθει με μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης και θα το δούμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο.

Η είδηση αυτή έχει επιβεβαιωθεί από τον προϊστάμενο πωλήσεων και μάρκετινγκ της γερμανικής μάρκας, Jurgen Stackmann, ο οποίος κατά τη διάρκεια δηλώσεων σε ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης είπε: «Η γκάμα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα χαρακτηριστεί από ένα υπέροχο e-up! που θα έρθει με μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης και θα το δείτε στη Φρανκφούρτη».
 
Συγκεκριμένοι αριθμοί δεν αναφέρθηκαν, ωστόσο φήμες θέλουν πως στη νέα του «μορφή» το γερμανικό αυτοκίνητο πόλης θα έρθει με αυτονομία που θα ξεπερνά τα 160 χιλιόμετρα.
 
Η VW στηρίζει πολλά στη έλευση του αναβαθμισμένου e-up με τον Stackmann να αναφέρει: «Εργαζόμαστε για να δώσουμε μια δεύτερη ζωή στο e-up!, θα παίξει μεγάλο ρόλο τα επόμενα τρία έως τέσσερα χρόνια».

Τα λόγια αυτά έρχονται να ταιριάξουν με τις πληροφορίες πως η Volkswagen σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό μεγέθους Polo χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα MEB, ωστόσο το μοντέλο παραγωγής θα φτάσει το νωρίτερο το 2023. Παράλληλα δε θα πρέπει να ξεχνάμε την «οικογένεια» I.D. μοντέλων που εξελίσσει ταυτόχρονα και θα τα δούμε τα επόμενα χρόνια.
 
Τέλος να σημειωθεί πως παράλληλα με το VW e-up! εξελίσσονται από τις Skoda και SEAT, ηλεκτρικές εκδόσεις των Citigo και Mii αντίστοιχα, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο εγγύς μέλλον.

Mercedes
test center